Kurikka

Aino Haavisto
Kuvaaja: Aino Haavisto
"Näkymä osaston toimitilasta, joulukuu 2017."
Sijainti:
Arontie 1, 61300, Kurikka
Puhelin: 
+358 400 261 622
Sähköposti: 
kurikkaosasto@gmail.com

Tervetuloa Kurikan osaston kotisivuille

Kurikan osasto perustettiin 13.11.1950. Perustajana ja koollekutsujana oli silloinen kunnanlääkäri Aarne Alanen (myöhempi arvonimi lääkintöneuvos). Hän oli merkittävä ja arvokas vaikuttaja koko Kurikan ja osastomme toiminnassa.

Kurikka sijaitsee 3-tien varressa Etelä-Pohjanmaalla. Kurikan maisemia halkoo Pohjanlahtea kohti virtaava Kyrönjoki.

Kurikan asukkaista noin 0,6 % on SPR:n jäseniä, toiminnassa aktiivisesti mukana on noin 40–50 henkilöä. Toimintarunkomme muodostavat ensiapu- ja valmiustoiminta, nuorisotoiminta (13–16 v.), varhaisnuorisotoiminta (7-12 v.), ystävätoiminta, Terveyspistetoiminta, Keräystoiminta sekä kouluyhteistyö.Terhokerho siirtyi Kurikan osaston vastuulle.

Lisäksi avustamme veripalvelua, järjestämme kahvitarjoilun verenluovutuksessa käyneille.

Tarjoamme mielekestä toimintaa kaiken ikäisille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille ihmisille useissa eri tehtävissä ja työyksiköissä. Omasta tahdostasi on kiinni paljonko aikaasi annat, haluatko olla kertaluonteisesti mukana toiminnassa vai sitoutua pidempiaikaisesti.

Osastomme on ostanut toimitilan osoitteesta Arontie 1, jossa kaikki toiminta pääosin toteutetaan.

Löydät meidät myös Facebookista https://www.facebook.com/SPRKurikka/ !

Uutiset

Aino Haavisto
Kuvaaja: Aino Haavisto

Nälkäpäiväkeräys 27.-28.09.2019

Keräys järjestään perjantaina ja lauantaina klo 10-16.30 Kurikan keskustan kolmessa kauppaliikkeessä. Kerääjiä tarvitaan n. 40 henkilöä. Jos olet kiinnostunut Nälkäpäiväkerääjänä toimimisesta, voit ottaa yhteyttä Aino Haavistoon. Keräysjohtajat Virpi Kousa ja Helena Sampola toimittavat keräysvälineet keräyspaikalle ja ohjeistavat kerääjät tapahtuman alkaessa.

Tervetuloa keräämään!

SPR Kurikan osaston kerhotalossa Arontie 1 järjestetään osaston kevätkokous 18.3.2020 alkaen klo 18.00 kahvituksella, kokous klo 18.30, esillä kevätkokoukselle kuuluvat asiat.

TERVETULOA!

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Petäjävedellä esiintynyt Marja Korhonen valloitti yleisönsä ajatuksia herättävällä puheenvuorollaan"

Ystävätoiminnan kevätjuhlat pidettiin tänä keväänä Petäjävedellä ja Seinäjoella. Juhlat  keräsivät  edellisvuosien tapaan hyvin osallistujia. Molemmissa juhlissa oli noin 120 osallistujaa: ystävätoiminnan vapaaehtoisia, ryhmänohjaajia, ystävävälittäjiä sekä omaishoidon tukitoiminnan vapaaehtoisia.

Tapahtumat

14.2.2020
Sijainti:
Arontie 1, 61300, Kurikka
19.2.2020
Sijainti:
Arontie 1, 61300, Kurikka

Foorumikirjoitukset

Hei. Tänään lähdemme Kauhajoelle harjoittelemaan ensiapua. Essi on ryhmineen järkännyt meille jännittävät rastit. Kaikki ryhmäläiset mukaan. Auto lähtee Arontieltä klo 18.

Tulemme reippaana ja iloisella mielellä harjoittelemaan.