Kurikka

©Antti Hakola
Kuvaaja: ©Antti Hakola
Sijainti:
Arontie 1, 61300, Kurikka
Puhelin: 
+358 400 261 622
Sähköposti: 
kurikkaosasto@gmail.com

Tervetuloa Kurikan osaston kotisivuille

Kurikan osasto perustettiin 13.11.1950. Perustajana ja koollekutsujana oli silloinen kunnanlääkäri Aarne Alanen (myöhempi arvonimi lääkintöneuvos). Hän oli merkittävä ja arvokas vaikuttaja osastomme toiminnassa.

Kurikka sijaitsee 3-tien varressa Etelä-Pohjanmaalla. Kurikan maisemia halkoo Pohjanlahtea kohti virtaava Kyrönjoki.

Kurikan asukkaista noin 0,6 % on SPR:n jäseniä, toiminnassa aktiivisesti mukana on noin 25–50 henkilöä. Toimintarunkomme muodostavat ensiapu- ja valmiustoiminta, nuorisotoiminta (13–16 v.), varhaisnuorisotoiminta (7-12 v.) sekä ystävätoiminta. Uutena aloitamme Terveyspiste toiminnan.

Tarjoamme kaiken ikäisille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille ihmisille mielekästä toimintaa useissa eri tehtävissä ja työyksiköissä. Omasta tahdostasi on kiinni paljonko aikaasi annat, haluatko olla kertaluonteisesti mukana toiminnassa vai sitoutua pidempiaikaisesti.

Uutiset

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Nallesairaalassa hoidettin useita pehmoleluja."

Hyvä Joulumieli -keräyksen 20 juhlavuosi sai arvoisensa startin Seinäjoella 25.11.2016. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pohjanmaan piiri ja Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri virittivät tunnelman kattoon keräyksen avaustilaisuudessa. Pohjanmaan piirin tiloihin kokoontui yli 50 lasta vanhempineen.

Hyvä Joulumieltä Nallesairaalasta

Kurikan osaston vuosikokous on 9.11.2016 Arontie 1:ssä klo 18.30, alkaen kahvitarjoilulla. Esillä vuosikokoukselle kuuluvat asiat. 

TERVETULOA!!

Aino Haavisto
Kuvaaja: Aino Haavisto
"kollaasi"

SPR Kurikan osasto toteutti valmiusharjoituksen "Äkkilähtö 2016" 4.10.2016 klo 9.00 Kurikan yhteiskoululla.

keissi oli, että vaarallisia aineita kuljettanut säiliöauto oli kellahtanut huovintien valoristeyksessä kyljelleen ja kemikaalia valui maahan, jonka johdosta läheinen koulu jouduttiin evakuoimaan.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Hei. Tänään lähdemme Kauhajoelle harjoittelemaan ensiapua. Essi on ryhmineen järkännyt meille jännittävät rastit. Kaikki ryhmäläiset mukaan. Auto lähtee Arontieltä klo 18.

Tulemme reippaana ja iloisella mielellä harjoittelemaan.