Ystävätoiminta

Aino Haavisto
Kuvaaja: Aino Haavisto
"Ystäväkerho Iltarusko 2007"
Aino Haavisto
Kuvaaja: Aino Haavisto
"Ulkoiluhetki Kotoplassilla"
Aino Haavisto
Kuvaaja: Aino Haavisto
"Ystävätoiminnan peruskurssi "
YSTÄVÄTOIMINTA

 

Lähes 60 vuoden ajan on Suomen Punainen Risti välittänyt ystäviä mm. laitoksissa tai kotona asuville vanhuksille ja vammaisille. Toimintamme tavoitteena on tukea toista ihmistä, tarjota virkistystä sekä lievittää yksinäisyyttä.

Ystäviä tarvitaan jatkuvasti, avun tarve kasvaa kaiken aikaa.

Ystävät vierailevat  Nykyisin maanantaina vuoroin . Laurinrinteessä Kuukauden ensimmäinen maanantai pitämässä kerhoa ikääntyneille, klo 13-14.30. Kuukauden toinen maanantai käymme Tanelintuvalla klo 14-15. Kolmas maanantai on vuorossa Kruunankulma klo 13-14.30 ja neljäntenä maanantaina menemme Hopiatuuleen ulkoiluttamaan. Kehnon sään sattuessa, tai jos kukaan ei halua lähteä ulos, niin silloin keskustellaan, luetaan ja lauletaan yhdessä.

Toimintaan ovat Tervetulleita kaikki vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet, auttavia käsiä ja kuuntelevia korvia tarvitaan kokoaika lisää!

https://rednet.punainenristi.fi/node/4607

YSTÄVÄKERHO ILTARUSKO 2020
 

Ystävien yhteinen kokoontuminen on kuukauden toinen perjantai klo 15.30- 17.00, SPR Kurikan osaston kokous- ja koulutustalossa ARONTIE 1. (ellei muuta sovita).

Kokoontumiset:

Iltarusko ohjelma 2020

OLE HYVÄ JA OTA YHTEYTTÄ Ainoon. TULETHAN SINÄKIN MUKAAN?

Tarvetta olisi yksinäisille ystäväksi-toimintaan lisää ystäviä, erityisesti kaivataan nuoria naisia ja miehiä, jos olet kiinnostunut tulemaan ystäväksi, niin ota yhteyttä.

 Aino Haavisto, puh. 040 508 3517, email aino.haavisto[at]gmail.com

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN !!

Aiheeseen liittyvä kuva