Turku 2016

Kutsumme Suomen Punaisen Ristin promot ja kouluttajat yhteisille jatkokoulutus- ja virkistyspäiville viikonlopuksi 30.–31.1.2016 Turkuun, tervetuloa! Kokoontumispaikkamme on kokoushotelli Linnasmäki (Lustokatu 7, 20380 Turku).

Promot pääsevät tutustumaan pop up -malleihin uusien vapaaehtoisten rekrytoinnissa ja saavat ideoita heidän vastaanottamiseen. Tarjolla on tuoretta tietoa varainhankinnasta ja vapaaehtoistoiminnasta vastaanottokeskuksissa. Lisäksi kuulemme mestaripromon kokemuksia ja onnistumisia.

Kouluttajille ohjelmassa on tilaisuus kouluttajapätevyyden päivittämiseen ja paljon kouluttajataitoja kartuttavaa lisäkoulutusta.

Varsinais-Suomen piiri järjestää kaikille iltaohjelmaa lauantaina.

Kaikille yhteisissä ohjelmaosioissa on mahdollisuus kartuttaa tietoa ja taitoa mm. ryhmähenkeä lisäävistä menetelmistä, sovittelusta erimielisyyksien ratkaisijana tai saada aikaa kokemusten vaihtoon ja vertaistukeen. Lisäksi voit valita vierailun vastaanottokeskukseen tai osallistuja rasismiin puuttumisen treenikehään. Lisätietoa ohjelmasta löydät promojen ja kouluttajien RedNet-sivuilta sekä piiritoimistostasi.

Koulutusviikonlopun hinta on 70 € sisältäen ohjelman mukaiset ruokailut. Majoituksen hinta on 48€/hlö 1 hengen hotellihuoneessa ja 35€/hlö 2 hengen hostellihuoneessa. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku. Hostellihuoneissa majoittuja petaa petinsä itse. Majoituskulut laskutetaan ilmoittautumislomakkeessa ilmoitetusta laskutusosoitteesta. Matkakulut korvataan 40 euroa ylittävältä osalta edullisimman julkisen kulkuneuvon hinnaston mukaan.Oman auton käyttö korvataan Matkahuollon pikavuorotaulukon mukaan kuljettajalle.

 

Ilmoittaudu tästä linkistä: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1366951&chk=E8JPNKP4

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 11.1.2016. Sen jälkeen peruutuksista veloitetaan tilaisuuden todelliset kustannukset täysimääräisinä. Sairaustapauksessa veloitukselta voi välttyä toimittamalla lääkärintodistuksen. Voimme lähettää ilmoittautuneille ennakkotehtäviä.

 

Obs. Programmet är endast på finska.