Tee ehdotus mestaripromoksi 2016

Tee ehdotus mestaripromoksi 2016

Onko osastossanne loistava ensiaputoiminnan, humanitaarisen oikeuden, monikulttuurisen toiminnan, nuorisotoiminnan, sosiaalipalvelutoiminnan, terveyden ja hyvinvoinnin tai valmiuden mestaripromo? Kerran yleiskokouskaudessa etsitään esimerkillisiä mestaripromoja, jotka ansaitsevat kiitosta ja kannustusta vapaaehtoistoiminnastaan ja joiden toimintatavoista myös muut voivat saada virikkeitä ja ideoita. Huomionosoitukset mestaripromoille jaetaan toimintamuodoittain.

Lisäksi nimetään yksi yhteisen osan käynyt mestaripromo, joka on osastossaan rekrytoinut ja perehdyttänyt uusia vapaaehtoisia sekä tukenut, kannustanut ja innostanut osaston vapaaehtoisia yli toimintamuotorajojen tai perustanut uusia toimintaryhmiä, -muotoja ja tempauksia. Mestaripromojen palkitseminen tapahtuu 3.12.2016 vapaaehtoisten kiitosgaalassa.

Tarkoituksena on korostaa vapaaehtoistoiminnan järjestäjien, ryhmien vetäjien ja vapaaehtoisten ohjaajien merkitystä Punaisen Ristin auttamisvalmiudessa. Huomionosoitusten avulla tuomme esiin hyviä esimerkkejä innostukseksi ja kannustukseksi myös muille.

Tee esitys 12.9.2016 mennessä tämän linkin kautta:  http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1410005&chk=VHJ2MJU6 

Lisätietoa asiasta: ismo.nuutinen@punainenristi.fi