Valtakunnalliset promopäivät Ikaalisissa

Kylpylän nettisivulta
Kuvaaja: Kylpylän nettisivulta
"Kylpylä odottaa meitä!"

Eks tykkäis tull Ikaalisiin rentoutumaa ja innostumaa!

Valtakunnalliset promopäivät järjestetään 18.–19.1.2014 Rantasipi Ikaalisten kylpylässä (Hämyläntie 2, 39500 Ikaalinen), Satakunnan piirin alueella ensmäist kertaa.

Promopäiville ovat tervetulleita kaikki promot, kaipasit sitten päivitystä, uuden oppimista tai friskaantumista. Ikaalisissa päivitämme tietojamme ja taitojamme sekä jaamme kokemuksia muiden promojen kanssa rennoissa tunnelmissa. On siellä pruukattu tarjota oheisohjelmaakin ja passelia ruokaa. Ilmoittaudu siis kuhnailematta!

Promopäivien osallistumismaksu on 70 €/hlö, sis. ohjelman ja kokouspaketin ruokineen. Majoitus neljän hengen huoneessa maksaa 40 euroa/yö/hlö. Kolmen hengen huonessa hinta on 45€/yö/hlö. Kahden hengen huoneessa hinta on 50€/yö/hlö. Yhden hengen huone maksaa 100€/yö. Funteeraas, jos osasto haluais osallistua kustannusten kattamiseen. Paikalle on mahdollista saapua jo perjantaina.

Ilmoittautuu tarttis 19.12.2013 mennessä: Ilmoittaudu tästä

Matkat korvataan 40€ ylittävältä osalta. Oman auton käyttö korvataan Matkahuollon pikavuorotaulukon mukaan kuljettajalle. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään viime hetken tiedot  torstaina 9.1.2014, kun homma on klaari. Näin voitte sopia esim. kimppakyydeistä, jottei tul turhaa trafiikkii.Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 19.12.2013. Sen jälkeen peruutuksistaveloitetaan tilaisuuden todelliset kustannukset täysimääräisinä. Sairaustapauksessa veloitukselta voi välttyä toimittamalla lääkärintodistuksen.
 

Kaverit fölii ja Ikaalisii!

Mia ja Ulla

Ulla Rantanen                                                Mia Vettenranta
järjestökehityssuunnittelija                            nuorisotoiminnan suunnittelija
Suomen Punainen Risti                                   Suomen Punainen Risti
vapaaehtois- ja nuorisoyksikkö                      Satakunnan piiri
Puh. 040 563 0119                                        Puh.  050 305 5467
ulla.rantanen@punainenristi.fi                       mia.vettenranta@punainenristi.fi