Ystävätoiminta

Haluatko olla mukana tuomassa iloa yksinäisen arkeen? 

 

Jos osaat kuunnella ja olla läsnä, sinussa on ystäväainesta. Vapaaehtoisena ystävänä annat vain aikaasi, mutta sen verran ja silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Tapaamiset voivat olla esimerkiksi kahvittelua tai kävelyä, kirjastossa käymistä, musiikin kuuntelua jne. Ehkä kävisit katsomassa vanhuksia sairaalassa, palvelutalossa.

Vai haluaisitko kenties olla "ukki" tai "mummo" lapsiperheelle tms? Ystävät voivat itse sopia, millainen ajanvietto heille sopii parhaiten. Sinua sitoo vaitiolovelvollisuus ystäväsi asioista. Toimintaan järjestetään koulutusta ja yhteisiä kokoontumisia, joissa saadaan toiminnanohjausta sekä kiitetään vapaaehtoistoimijoita.

Ystävätoiminnasta voit tiedustella sähköpostilla keitele.spr@gmail.com tai soittamalla torstaisin klo 13 - 15 numeroon 040 754 5150 tai jättämällä tekstiviestillä soittopyynnön.

Viimeisin ystäväpalvelukurssimme, 14.3.2015 Keiteleellä, veti salin täyteen väkeä. Useat osanottajista olivat osallistuneet jo aiemmin järjestettyihin kursseihin. Mutta voit tietysti osallistua toimintaamme ilman kurssitustakin.Taustatukena ystävillä ovat Keiteleen ystävätoiminnalla on yhteiset tapaamiset  1 – 3 vuodessa.