Keitele

Sijainti:
Keiteleen keskusta, 72600, Keitele
Sähköposti: 
keitele.spr@gmail.com

 

Ajankohtaista vuonna 2020:

Keiteleen osastossa on reilut 100 jäsentä. Vuosi 2020 on Keiteleen osaston juhlavuosi, osaston täyttäessä 70 vuotta 26.10.2020.

Tiedote Keiteleen osaston toiminnasta:

  • SPR Keiteleen osasto jatkaa toimintaa elokuussa 2020. 

  • Olemme valmiudessa Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytystehtäville. Osaston vapaaehtoiset voivat osallistua oman harkinnan mukaan Vapaaehtoisen pelastuspalvelun tehtäville, mikäli he ovat terveitä, eivätkä kuulu riskiryhmään (ovat alle 70-vuotiaita ja perusterveitä). Auttamistehtävissä vapaaehtoisten turvallisuudesta huolehditaan, eikä heitä aseteta tehtäviin, joissa on vaaraa tai riski altistua esimerkiksi koronavirukselle.

  • Keiteleen kunta organisoi ikäihmisille ja riskiryhmään kuuluville kauppa- ja asiointiapua. Vapaaehtoiset voivat halutessaan ilmoittautua Keiteleen kuntaan (Salla Isomäki puh. 0401475911).

  • Mikäli itse tai läheisesi tarvitsee kauppa- tai asiointiapua Keiteleellä, ole yhteydessä kunnan vaihdenumeroon arkisin klo 9-15 puh. 017273100. Tarkemmin Keiteleen kunnan Koronapandemian tiedotteet löydät TÄÄLTÄ

  • Tarkempia ohjeita ja lisätietoa päivitetään Punaisen Ristin Korona 2020 vapaaehtoisten tietopankkiin, johon pääset TÄSTÄ. 

Tule mukaan vapaaehtoiseksi! Ota yhteyttä: keitele.spr(at)gmail.com tai rekisteröidy Oma Punaisen Ristin -käyttäjäksi TÄSTÄ.

Kirjautumalla Oma Punainen Risti -käyttäjäksi saat ajankohtaista tietoa, mitä lähialueellasi tapahtuu: vapaaehtoiset.punainenristi.fi

Keiteleen osasto on perustettu 26.10.1950. Tulemalla mukaan tulet samalla jäseneksi yhteen Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla. Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisista. Liity jäseneksi Punaisen Ristin Keiteleen osastoon !

Olemalla aktiivinen Sinulla kaikki mahdollisuudet vaikuttaa paikalliseen toimintaamme!
Keiteleellä toimii mm. ystävätoiminta, keräystoiminta, omaishoitajien tukitoiminta sekä ensiapu- ja valmiusryhmä. Olemme myös osa Vapaaehtoista pelastuspalvelua.

Olemme myös Facebookissa

Uutiset

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt
""Suodaan toiselle ihmiselle ystävällinen sana, teko tai hymy""

Ystävänpäivä herättää ihmisissä erilaisia ajatuksia ja tunteita. Kaksi terveydenhoitajaopiskelijaa lähestyi teemaa yksinäisyyden näkökulmasta.: 

 

Yksinäisyys ympärillä

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.