Ystävätoiminta

Haluatko olla mukana tuomassa iloa yksinäisen arkeen? 

Ystävätoiminnan vapaaehtoisena sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin antaa aikaasi. Osastossa toimii noin 100 vapaaehtoista pääasiassa kotona tai hoivakodissa asuvan ikäihmisen ystävänä ja maahanmuuttajan tukihenkilönä. Vapaaehtoisista ystävistä ja tukihenkilöistä on koko ajan kysyntää, myös muista syistä yksinäisyyttä kokeville kuin edellä mainituille asiakasryhmille.

Osasto käynnistää mielellään erilaisia ryhmätoiminnan muotoja, jos ryhmille saadaan innostuneita ja sitoutuneita vetäjiä. Saat lisätietoa ystävätoiminnasta, toimintamuodoista ja koulutuksista Punaisen Ristin sivuilta kohdasta Tule mukaan ystäväksi, tai ota yhteyttä osaston ystäväryhmän vetäjään Marika Nymaniin.

Ystäväryhmän tapaamisten tarkoituksena on vaihtaa näkemyksiä toisten ystävien kanssa, kuulla ajankohtaisia ja mielenkiintoisia alustuksia ystävätoiminnan kannalta merkittävistä asioista ja virkistyä tutustumisretkillä kiinnostaviin kohteisiin.

Tervetuloa mukaan ystävätoimintaan ja ystäväryhmän kokoontumisiin!

Espoon ja Kauniaisten osastoilla on yhteinen ystävätoiminnan välitys.

Espoon Vapaaehtoisvälityksen toimitila on Espoon Järjestöjen Yhteisön (EJY:n) tiloissa Kauppamiehentie 6, 2. krs, Tapiola. Välittäjiä on paikalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 11.00 – 15.00 ja torstaisin klo 13.00 – 17.00. Saat välittäjiin yhteyden puhelimella (09) 466 858 ja sähköpostilla vapaaehtoinen(a)spr-tapiola.org. Välittäjät antavat mielellään välitystoiminnan ohessa tietoa vapaaehtoisen ystävätoiminnan muodoista ja koulutuksista myös uusille ko. vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille.

Lisätietoja:
Marika Nyman
puh. 044-3546577 tai
marikanyman@gmail.com