Kehä-Espoo

Martiina Lahti
Kuvaaja: Martiina Lahti
Martiina Lahti
Kuvaaja: Martiina Lahti
"112 -päivän tapahtuma Sellossa 2015"
Marko Heiskanen
Kuvaaja: Marko Heiskanen
Sijainti:
Raitin Pysäkki, Konstaapelinkatu 1, 02650, Espoo
Sähköposti: 
keha-espoo@punainenristi.fi

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla? Lähetä sähköpostia, soita meille tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Seuraa toimintaamme Facebookissa: SPR Kehä-Espoo

Uutiset

Osastomme pitää taukoa ainakin maaliskuun ajan lähes kaikessa vapaaehtoistoiminnassa, missä kokoonnutaan ryhmäiltoihin tai tavataan osastomme vanhempia henkilöitä ja muita ryhmiä.

Osaston kevätkokous 30.3.2020 joko siirretään tai pidetään sähköpostikokouksena – käytäntö on vielä selvityksessä ja tiedotamme tästä.

Emme kuitenkaan jätä toisiamme ja asiakkaitamme yksin, vaikka henkilökohtaiset tapaamiset onkin nyt jätettävä. Erityisesti ystävä- ja senioritoiminnassa pidämme yhteyttä asiakkaisiin ja kerholaisiin muilla keinoin, puhelimitse tai sähköisesti.

Koulutus on tarkoitettu osastojen vastuuhenkilöille eli hallitusten jäsenille, toimintaryhmien vetäjille ja muille vastuutehtävissä toimiville.

Maaria Kuitunen
Kuvaaja: Maaria Kuitunen

Helsingin ja Uudenmaan piiri tarjoaa HOK-Elannon tuella ensiapukoulutusta kaikille kasiluokkalaisille. Se on tärkeää, koska nuoret viettävät entistä enemmän aikaa pois kotoaan, ja vapaa-ajalla ja harrastuksissa sattuu ja tapahtuu usein. Ensiapu on elämäntaito, eikä sen harjoittelua voi aloittaa liian aikaisin. 

Lue Yhteishyvän juttu paperilehdestä sivulta 106 tai verkkolehdestä

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.