Ensiaputoiminta

Ville Autti
Kuvaaja: Ville Autti
Ville Autti
Kuvaaja: Ville Autti
"Ensiapuryhmämme päivystää erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa."
Laura Hanni
Kuvaaja: Laura Hanni
Laura Hanni
Kuvaaja: Laura Hanni
"Osaa ensiapuryhmäläisetkin sammuttaa"
Laura Hanni
Kuvaaja: Laura Hanni

Etsitkö tapahtumaanne ensiapupäivystystä?
 

Osastomme ensiapuryhmä toimii ensiapupäivystyksiä tarjoavana ryhmänä. Pystymme hoitamaan pienet sekä isot päivystykset monen vuoden kokemuksella. Katso lisätietoja ja pyydä tarjous tapahtumanne ensiapupäivystyksestä tästä.
 

Onko sinulla halu auttaa? Etsitkö uutta harrastusta? Haluatko oppia ensiapua?

Nyt on hyvä aika aloittaa uusi harrastus ja tulla auttamaan ihmisiä. Se voit olla juuri sinä, joka pelastat ihmishenkiä etsinnöissä tai ensiapupäivystyksissä.

Ensiapuryhmämme kokoontuu osaston tiloissa pääsääntöisesti keskiviikkoisin klo 18.15. Harjoitusohjelmamme löydät täältä.

Harjoitukset ovat monipuolisia ja jokaisella harjoituskerralla on oma teemansa, pyrimme monipuolisuuteen. Lisäksi huolehdimme siitä, että jokainen ensiapuryhmäläinen osaa auttaa missä vain ja milloin vain. Myös alan ammattilaiset käyvät meille luennoimassa ja pitämässä harjoituksia. Lisäksi pyrimme kouluttautumaan mahdollisimman paljon SPR:n omilla ensiapu- ja ensiapuryhmäläisille tarkoitetuilla kursseilla.

Päivystämme erilaisissa tapahtumissa ja kilpailuissa, sekä pidämme erilaisille ryhmille ensiapukoulutusta. Lisäksi teemme yhteistyötä erilaisten tahojen kanssa (LSHP, Pelastuslaitos, VPK ja Poliisi) ja kuulumme Vapepan hälytysryhmään.

Joukkoomme mahtuu aina! Mukaan toimintaan voit tulla vaikka kesken vuoden! Joukossamme on ensiavun vapaaehtoisia siviiliammatiltaan toimistotyöntekijästä putkimieheen, joten sinun ei tarvitse olla terveydenalan ammattilainen tai omata aiempaa koulutusta ensiavusta. Me koulutamme sinut alkeista lähtien.

Edellytyksenä on kiinnostus ryhmän toiminnasta ja ensiavusta, ikäraja on 15 vuotta.

Lisää tietoa ensiapuryhmän toiminnasta saa ensiaputoiminnanjohtajalta tai ensiapukoordinaattorilta. Yhteystiedot alla.

TULE MUKAAN, APUASI TARVITAAN AINA!
 

Yhteystiedot
Ensiaputoiminnanjohtaja: Sari Flygare
Ensiapukoordinaattori: Marko Ekola, roipaivystys@gmail.com (040 537 4607)