Ensihuoltoryhmä

Juha Ruuska
Kuvaaja: Juha Ruuska
Juha Ruuska
Kuvaaja: Juha Ruuska
"Leena"
Juha Ruuska
Kuvaaja: Juha Ruuska
"Tuuli Sundell"

Korson ensihuoltoryhmä on osa Vantaan Ensihuoltoyksikköä. Ryhmä koostuu Korson, Tikkurilan ja Länsi-Vantaan osastojen ensihuoltoryhmistä.

 

VANTAAN ENSIHUOLTOYKSIKKÖ https://rednet.punainenristi.fi/node/11600

 

Onko sinulla kokemusta ensiavun, muonituksen, henkisen huollon ja psyykkisen tuen alueella? Oletko kiinnostunut toimimaan ensihuoltoryhmässä, jonka jäsenet kuuluvat hälytysryhmään, joka toimii viranomaisten pyynnöstä heidän apunaan etsinnöissä, kriisi- ja katastrofitilanteissa sekä niiden vaatimissa jälkihuoltotehtävissä? Avustamme viranomaisia tarvittaessa tulipalon uhrien auttamisessa, kiintiöpakolaisten vastaanottotehtävissä sekä etsintäjoukkojen ensihuoltopalveluissa. Autettavat henkilöt ja kohderyhmät ovat aina erilaisia, joten toiminta ensihuoltoyksikössä antaa uusia kokemuksia ja mahdollisuuksia auttaa kanssaihmisiä. Ryhmän jäsenillä on jatkuvan kouluttautumisen ansiosta laaja ensihuoltopalveluiden osaaminen ja toiminnassa aktiivisesti mukana oleville on jatkuvasti tarjolla sekä perus- että täydennyskoulutusta.

 

Jos kiinnostuit, niin ota yhteys Ritva Rantanen, puh. 050 535 8832 tai email: ensihuolto.sprkorso@gmail.com niin saat lisätietoa. 

 

Vantaan Ensihuoltoyksikön koulutusiltojen alkamisaika on normaalisti klo.18:00, poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Tulossa muitakin koulutusiltoja, mutta joiden päivämääriä ei ole vielä vahvistettu järjestäviltä tahoilta. Seuraa siis sähköpostiasi ja ilmoittaudu pikimmiten

LiiteKoko
PDF icon EHY 2020 kevät.pdf106.74 KB