Nuorten turvatalo, Vantaa

Nuorten turvatalolta saat apua mihin tahansa nuoruuteen tai vanhemmuuteen liittyvään asiaan. Palvelemme lähes vuorokauden ympäri. Avun saa nopeasti ja maksutta. Turvatalolla työskentelee kuusi ammattityöntekijää ja auttamistyön mahdollistaa noin 70 vapaaehtoisen upea joukko.

Yhteyttä turvatalolle voi ottaa nuori, vanhempi tai yhteistyökumppanimme. Mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinulle tai teille sopiva tuen tapa. Turvatalon palvelut perustuvat aina asiakkaan vapaaehtoisuuteen.

Vasemmalla olevista linkeistä näet palvelumuotojamme, joista räätälöidään juuri tarpeisiisi sopiva.

 

Alla tulostettava esite palveluistamme.

Uutiset

Nuoret hakevat verkosta ajanvietteen, tiedon ja ystävien lisäksi yhä enemmän tukea ja apua erilaisiin huoliin. Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvatalot aloittavat yhteistyön Suomen Mielenterveysseuran koordinoiman Sekasin-chatin kanssa.

– Haluamme auttaa nuoria siellä, missä he jo ovat. Vahvistamme verkkotyötämme liittymällä mukaan Sekasin-chatin taustajoukkoihin, kertoo Punaisen Ristin nuorten turvatalotoiminnan johtaja Leena Suurpää.

Miika Heikkilä
Kuvaaja: Miika Heikkilä

Kesä on grillaamisen ja chillaamisen aikaa. Jos kuitenkin tarvitset apua mihin tahansa nuoruuden tai vanhemmuuden pulmaan, niin käännythän puoleemme. Aikavälillä 23.6.-1.8. vantaalaisia nuoria ja heidän perheitään auttaa Helsingin Nuorten turvatalo, osoitteessa Uudenmaankatu 32 A 6. Puhelut numeroomme 09-871 4043 kääntyvät Helsinkiin. Vantaan talo avaa jälleen ovensa 2.8.2017. Hyvää ja aurinkoista kesää !

Uudet Facebook-sivumme on avattu!

Olemme muutamassa päivässä tavoittaneet 2500 ihmistä. Lisää tykkäyksiä ja jakoja kuitenkin tarvitaan, jotta saamme tiedon turvataloista kaikille sitä tietoa tarvitseville!

Facebook-sivuiltamme löytyvät yhteystietojemme ja palvelukuvauksiemme lisäksi ajankohtaiset tiedotteet ja kuulumiset Nuorten turvatalolta. Julkaisemme sivuillamme myös muiden tomijoiden julkaisuja, sekä tietoa tulevista tapahtumista.

TULE JA TUTUSTU! Kaikki uudet tykkäykset/jaot ovat tervetulleita!

Tapahtumat

28.10.2017
Sijainti:
Sairaalakatu 3, 01400, vantaa
8.11.2017
Sijainti:
Sairaalakatu 3, 01400, vantaa
22.11.2017 - 10.1.2018
Sijainti:
Sairaalakatu 3, 01400, vantaa