Nuorten turvatalo, Vantaa

Nuorten turvatalolta saat apua mihin tahansa nuoruuteen tai vanhemmuuteen liittyvään asiaan. Palvelemme lähes vuorokauden ympäri. Avun saa nopeasti ja maksutta. Turvatalolla työskentelee kuusi ammattityöntekijää ja auttamistyön mahdollistaa noin 70 vapaaehtoisen upea joukko.

Yhteyttä turvatalolle voi ottaa nuori, vanhempi tai yhteistyökumppanimme. Mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinulle tai teille sopiva tuen tapa. Turvatalon palvelut perustuvat aina asiakkaan vapaaehtoisuuteen.

Vasemmalla olevista linkeistä näet palvelumuotojamme, joista räätälöidään juuri tarpeisiisi sopiva.

 

Alla tulostettava esite palveluistamme.

Uutiset

"Koivukylän lähisanomat 5/2017"

Nuorten turvatalo mainittu!...turviksella tavataan!

Pääsimme lehteen, kiitos ihanan vapaaehtoisemme Eijan! Eijan juttu Koivukylän Lähisanomissa tuo toivottavasti lisää vapaaehtoisia mukaan toimintaamme. Tätä siis voi, ja pitääkin jakaa!

Linkki: Kiinnostaako vapaaehtoisuus SPR:n Nuorten turvatalolla... Koivukylän Lähisanomat 5/2017

Kiitos Eija ja Lähisanomat!

 

Nuoret hakevat verkosta ajanvietteen, tiedon ja ystävien lisäksi yhä enemmän tukea ja apua erilaisiin huoliin. Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvatalot aloittavat yhteistyön Suomen Mielenterveysseuran koordinoiman Sekasin-chatin kanssa.

– Haluamme auttaa nuoria siellä, missä he jo ovat. Vahvistamme verkkotyötämme liittymällä mukaan Sekasin-chatin taustajoukkoihin, kertoo Punaisen Ristin nuorten turvatalotoiminnan johtaja Leena Suurpää.

Miika Heikkilä
Kuvaaja: Miika Heikkilä

Kesä on grillaamisen ja chillaamisen aikaa. Jos kuitenkin tarvitset apua mihin tahansa nuoruuden tai vanhemmuuden pulmaan, niin käännythän puoleemme. Aikavälillä 23.6.-1.8. vantaalaisia nuoria ja heidän perheitään auttaa Helsingin Nuorten turvatalo, osoitteessa Uudenmaankatu 32 A 6. Puhelut numeroomme 09-871 4043 kääntyvät Helsinkiin. Vantaan talo avaa jälleen ovensa 2.8.2017. Hyvää ja aurinkoista kesää !

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.