Nuorten turvatalo, Vantaa

Nuorten turvatalolta saat apua mihin tahansa nuoruuteen tai vanhemmuuteen liittyvään asiaan. Palvelemme lähes vuorokauden ympäri. Avun saa nopeasti ja maksutta. Turvatalolla työskentelee kuusi ammattityöntekijää ja auttamistyön mahdollistaa noin 70 vapaaehtoisen upea joukko.

Yhteyttä turvatalolle voi ottaa nuori, vanhempi tai yhteistyökumppanimme. Mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinulle tai teille sopiva tuen tapa. Turvatalon palvelut perustuvat aina asiakkaan vapaaehtoisuuteen.

Vasemmalla olevista linkeistä näet palvelumuotojamme, joista räätälöidään juuri tarpeisiisi sopiva.

Uutiset

Helmikuussa Nuorten turvatalolla kiinnitetään vapaaehtoisten kanssa erityistä huomiota turvallisuusasioihin. Vuoroissa käydään yhdessä läpi talon hätäpoistumistiet tulipalon sattuessa, sammuttimien ja hälytinnappien paikat jne. Vapaaehtoiset tekevät myös Turviksen turvallisuustestin.

Nuorten turvatalon toiminta perustuu vapaaehtoisten ja ammattityöntekijöiden yhteistyölle. Hienosti se toimiikin. Vapaaehtoisille järjestetään vuoden 2017 aikana ainakin seuraavia koulutuksia ja tapahtumia. Kaikista tulee tarkempaa tietoa, mutta tästä on hyvä laittaa päivämääriä kalenteriin jo alustavasti.

28.1. ja 4.2. EA 1 pääkaupunkiseudun turvatalovapaaehtoisille ja työntekijöille

14.2.  klo 18 -20 VAPAAEHTOISOPOSSUMI Vapareiden peruskoulutus

14.3.  klo 18-20 Kaikkien vapareiden työnohjausilta

Tapahtumat

25.3.2017
4.4.2017
Sijainti:
Rekolan kartano, sairaalakatu 3, 01400, Vantaa