Nuorten turvatalo, Vantaa

SPR Nuorten turvatalo

Meiltä voi kysyä mistä tahansa nuoruuteen tai vanhemmuuteen liittyvästä asiasta. Autamme niin arjen jokapäiväisissä tilanteissa, kuin elämän kriiseissäkin. 

 

APUA JA TUKEA

Nuorten turvatalolta saat apua mihin tahansa nuoruuteen tai vanhemmuuteen liittyvään asiaan. Palvelemme lähes vuorokauden ympäri. Avun saa nopeasti ja maksutta.

Yhteyttä turvatalolle voi ottaa nuori, vanhempi tai yhteistyökumppanimme. Mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinulle tai teille sopiva tuen tapa. Turvatalon palvelut perustuvat aina asiakkaan vapaaehtoisuuteen.

Vasemmalla olevista linkeistä näet palvelumuotojamme, joista räätälöidään juuri tarpeisiisi sopiva.

 

TERVETULOA PARANTAMAAN MAAILMAA!

Haluaisitko kohdata ja auttaa muita, suunnitella ja toteuttaa tapahtumia tai vaikka ideoida hyviä tekoja? Vapaaehtoisiksi ovat tervetulleita, kaikenikäiset nuoret, ja aikuiset. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Toimintaan on mahdollista tulla mukaan heti, ja olla niin usein, kuin itselle sopii - ota yhteys: https://bit.ly/38RXYtw tai lue lisää:  https://rednet.punainenristi.fi/node/40976

 

HENKILÖKUNTA

Turvatalon toiminnoissa työskentelee useita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, ja auttamistyön mahdollistaa noin 200 vapaaehtoisen upea joukko. 

 

Alla tulostettavat esitteet palveluistamme ja erilaisista vapaaehtoismahdollisuuksista.

Uutiset

Nuorten hyvinvoinnin kolhut ja osattomuus puhuttavat niin Suomessa kuin maailmalla. Tässä keskustelussa nuoret ovat liian usein toimenpiteiden kohteita pikemminkin kuin toimijoita. On eettisesti ja yhteiskunnallisesti tärkeää kuunnella nuorten omia kokemuksia, viestejä ja tarpeita. Tämä koskee aivan erityisellä tavalla itsenäistymisvaiheessa olevia nuoria, jotka kuuluvat ja näkyvät yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa liian vähän.

Nuorten turvatalot tarjoavat apua ja tukea myös Pääsiäisen aikaan normaalien aukioloaikojen mukaisesti. 

Meillä Vantaalla väliaikainen majoitus Rekolan kartanolla on avoinna nuorille joka päivä klo 17-10. Lisäksi tavoitat työntekijämme numeroistamme 09 8714043 / 050 3395413 Pääsiäisen pyhinä ilta- ja yöaikaan (klo17 - 10), sekä arkipäivinä vuorokauden ympäri. Meiltä voi kysyä mistä tahansa nuoruuteen tai vanhemmuuteen liittyvästä asiasta. Autamme niin arjen jokapäiväisissä tilanteissa, kuin elämän kriiseissäkin.

Vantaan Nuorten Turvatalo kartoittaa yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa vapaaehtoistoiminnan jatkuvuuteen liittyviä epävarmuustekijöitä. Tietoa kerätään ajalla 28.10.-20.11.2020. Tiedonhankinta tapahtuu kyselytutkimuksen ja työpajojen kautta. Kysely on suunnattu vapaaehtoistoimissa lopettaneille ja lopettamista harkitseville. Työpajoihin ovat tervetulleita kaikki. 

Tapahtumat

3.8.2018 - 31.8.2028
Sijainti:
Rekolan kartano, Sairaalakatu 3, 01400, Vantaa
5.9.2018 - 31.5.2028
Sijainti:
Tikkurilan Vantaa-info, Dixi (2. krs.), Ratatie 11, 01300, Vantaa