Nuorten turvatalo, Vantaa

Nuorten turvatalolta saat apua mihin tahansa nuoruuteen tai vanhemmuuteen liittyvään asiaan. Palvelemme lähes vuorokauden ympäri. Avun saa nopeasti ja maksutta. Turvatalolla työskentelee kuusi ammattityöntekijää ja auttamistyön mahdollistaa noin 70 vapaaehtoisen upea joukko.

Yhteyttä turvatalolle voi ottaa nuori, vanhempi tai yhteistyökumppanimme. Mietitään yhdessä, mikä olisi juuri sinulle tai teille sopiva tuen tapa. Turvatalon palvelut perustuvat aina asiakkaan vapaaehtoisuuteen.

Vasemmalla olevista linkeistä näet palvelumuotojamme, joista räätälöidään juuri tarpeisiisi sopiva.

 

Alla tulostettava esite palveluistamme.

Uutiset

Uudet Facebook-sivumme on avattu!

Olemme muutamassa päivässä tavoittaneet 2500 ihmistä. Lisää tykkäyksiä ja jakoja kuitenkin tarvitaan, jotta saamme tiedon turvataloista kaikille sitä tietoa tarvitseville!

Facebook-sivuiltamme löytyvät yhteystietojemme ja palvelukuvauksiemme lisäksi ajankohtaiset tiedotteet ja kuulumiset Nuorten turvatalolta. Julkaisemme sivuillamme myös muiden tomijoiden julkaisuja, sekä tietoa tulevista tapahtumista.

TULE JA TUTUSTU! Kaikki uudet tykkäykset/jaot ovat tervetulleita!

Viime viikon torstaina 6.4.2017 Nuorten turvatalon POP UP/Nuorten ilta -toiminnassa harjoiteltiin nuorten kanssa ensiaputilanteissa toimimista.

Nuorten turvatalon vapaaehtoiset ja työntekijä pitivät Vantaa-infossa nuorille ensiapu-aiheista tietovisaa. Tietovisan lisäksi Tikkurilan nuorisotilalla oli nuorille rastirata. Rastiradalla nuoret pääsivät harjoittelemaan ja testaamaan taitojaan muun muassa elvyttämisessä ja kylkiasentoon kääntämisessä yhdessa Nuorten turvatalon ensiapukouluttajan ja vapaaehtoisten kanssa.

Miika Heikkilä
Kuvaaja: Miika Heikkilä

Kun on tarvetta apuun tai tukeen, niin sitä on hyvä saada heti. Pystyimme tarjoamaan ensimmäistä tapaamista Vantaan Nuorten turvatalolle vuoden 2016 aikana yhteyttä ottaneille heti (80 %), tai viimeistään 12 tunnin sisään.  Jos tapaamisaikaa tarjottiin tätä kauemmas, johtui se yleensä yhteydenottajan omasta pyynnöstä. Tästä joustavuudesta nuoret, perheet ja yhteistyökumppanit antoivat myös upeaa palautetta.