Ensiapupäivystys - tilaa meidät tapahtumaasi

Harri Bäckman
Kuvaaja: Harri Bäckman
"Tattarisuon karting-kisat 2021"
Timo Åkerlund
Kuvaaja: Timo Åkerlund
"Talvitempaus 2018"
Juha Ruuska
Kuvaaja: Juha Ruuska
"Kortteliajon SM-kilpailut Myyrmäessä 2019"
"Tikkurila-festivaalit 2019"

Huolehdi tilaisuutesi turvallisuudesta ja tilaa paikalle osaava ensiapuryhmä!

Oletko järjestämässä tapahtumaa, konserttia tai kilpailua? Poliisi voi huvilupaa myöntäessään edellyttää ensiavun järjestämistä tapahtumaan tai kilpailusäännöissä voi olla ehtona ensiavun paikallaolo.

Punaisen Ristin Korson osasto tuottaa laadukkaita ensiapupalveluita. Meidän päivystäjämme ovat koulutettuja. Heidän osaamistasonsa testataan vuosittain. Osaston käytössä on pelastuspalveluajoneuvo (entinen ambulanssi), jota voidaan käyttää joko ensiapupisteenä tai liikkuvana ensiapuyksikkönä.

Tilaisuudesta tehdään riskiarvio, jonka perusteella mitoitetaan ensiapupalvelut; montako päivystäjää tarvitaan ja kiinteän ensiapupisteen tarve sisätilassa, teltassa tai ajoneuvossa. Teemme myös ensiapusuunnitelman, joka tulee osaksi turvasuunnitelmaa.

Ensiapupäivystys on maksullista toimintaa, jonka tuotto käytetään päivystäjien koulutukseen, varustehankintoihin ja valmiuden ylläpitämiseen.

Noudatamme kulloinkin voimassa olevia Punaisen Ristin sekä viranomaisten ohjeistuksia toiminnassamme - luonnollisesti myös Covid-19 -ohjeistuksia ja -suosituksia.

Ota yhteyttä, niin teemme tarjouksen ja voimme auttaa luomaan turvallisemman tapahtuman.

Ensiapupäivystysten yhteyshenkilö:
Harri Bäckman
harri.backman(at)kolumbus.fi