Ensiapukurssit

Antti Kurola / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Antti Kurola / Suomen Punainen Risti

Suomen Punainen Risti kouluttaa ensiaputaitoja vuosikymmenien kokemuksella. Osasto järjestää yleisökursseja tilauksesta ja muutamia avoimia kursseja vuosittain. SPR:n ensiapukurssit ovat eripituisia ja -sisältöisiä, mutta kaikissa kyse on henkeä pelastavasta hätäensiavusta. Punaisen Ristin ensiapukurssien yhteinen ydin on henkeä pelastava hätäensiapu. 

Ensiapukurssit ovat osallistujien ensiapuosaamisen kasvattamisen lisäksi ensiapukoulutuksen tuotoilla rahoitetaan osaston monipuolista toimintaa. Kurssien kouluttajat ovat korkeasti koulutettuja sairaanhoitajia (ETK), jotka ovat aktiivisesti mukana osaston ensiapuryhmässä ja ensiapupäivistyksissä. Osaston koulutusten vahvuus onkin juuri kouluttajien kokemus käytännön ensiaputilanteista.

Osasto kouluttaa Punaisen Ristin standardisoimia koulutuksia. Tarjolla ovat Hätäensiapu (4 h), Hätäensiapu (8 H), EA1 (16 h) ja EA2 (16 h) kurssit. 

Tilaa EA1 kurssi  8-15 henkilölle hintaan 1 300 € (alv. 0%) 
 
Ilmoittaudu yleisökurssille
________________________________________________________________________
 

Seuraavat yleisökurssit:

Ei tulevia kursseja.

________________________________________________________________________

SPR:n jäsen saa kurssimaksusta 10 % alennuksen. Maksu tulee olla suoritettu ennen kurssin alkamista. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään noin viikkoa ennen kurssin alkua infokirje, jossa on tarkempaa tietoa kurssista.

Lisätietoja:
Tuija Soini
ensiapuryhmän johtaja
soinituija(at)outlook.com

 

Ensiapukurssit toteutetaan yhteistyössä OK-opintokeskuksen kanssa.