Kallio-Käpylä

Mikko Kauppinen
Kuvaaja: Mikko Kauppinen
"Dream Team vierailee Mainiokodissa"
Sijainti:
-, -, Helsinki
Sähköposti: 
kallio-kapyla@punainenristi.fi

OSA KALLIO-KÄPYLÄN VIIKOITTAIN KOKOONTUVISTA TOIMINTARYHISTÄ ON TAUOLLA TOISTAISEKSI KORONAVIRUKSESTA JOHTUVAN TILANTEEN VUOKSI.

Pyydämme huomioimaan, että osaston vastuuvapaaehtoiset vastaavat osaston viestintäkanaviin saapuviin yhteydenottoihin ja hyväksyvät myös OMA-järjestelmään tulevia profiilien rekisteröintipyyntöjä. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian ja toivomme kärsivällisyyttä, mikäli vastauksissa on ajoittain viivettä. Lämmin kiitos, että haluat auttaa! Voit käydä luomassa profiilin OMA Punainen Risti https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/ ja liittyä ryhmään Tervetuloa Kallio-Käpylään / Welcome to Kallio-Käpylä branch!

Kallio-Käpylän osastossa toimii joukko erilaisia ihmisiä yhteisellä asialla jo vuodesta 1953. Lisätietoja osastomme monipuolisesta vapaaehtoistoiminnasta ja yhteystiedot löydät "Tule mukaan toimintaan" - sivulta.

Vapaaehtoisena voit osallistua toimintaan joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, joko säännöllisesti tai silloin tällöin. Kannustamme ja tuemme vapaaehtoisiamme hyödyntämään omia vahvuuksia ja osaamista, sekä ideoimaan ja kehittämään uutta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä.

Tule tutustumaan toimintaamme ja mietitään yhdessä sinulle sopiva vapaaehtoistyön muoto. Osastomme toiminta keskittyy Helsingissä seuraaviin kaupunginosiin: Alppila, Arabia, Hermanni, Itä-Pasila, Kalasatama, Kallio, Koskela, Käpylä, Sörnäinen, Toukola, Vallila ja Vanhakaupunki.

Tervetuloa mukaan!

Uutiset

Anu Pensola
Kuvaaja: Anu Pensola
"Apupupu voi olla lapsen paras ystävä, jolle kerrotaan salaisuuksia, jonka halaaminen lohduttaa ja jonka käpälään voi aina tarttua."

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Ukrainan sotaa pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua! Tavoitteena on antaa jokaiselle Suomeen saapuvalle lapselle oma Apupupu uudeksi ystäväksi.  

Ukrainan Punainen Risti
Kuvaaja: Ukrainan Punainen Risti
"Ukrainan Punaisen Ristin vapaaehtoiset tukevat konfliktista kärsiviä ihmisiä. Vapaaehtoiset antavat mm. ensiapukoulutusta, auttavat evakuoinnissa sekä tukevat lääkintä- ja pelastuspalveluryhmiä. Vapaaehtoiset myös jakavat ruoka- ja hygieniatarvikkeita sodan jaloista pakeneville."

Ukrainan tilanne huolestuttaa, ja halu auttaa on suuri. Punaisen Ristin vapaaehtoisena tiedät, että apusi menee oikeaan osoitteeseen. Voit auttaa usealla eri tavalla, kuten osallistumalla hätäapukeräykseen ja tukemalla nuoria. Lisäksi Punainen Risti tarjoaa paljon koulutusta ja webinaareja. Muista myös auttaa itseäsi ja läheisiäsi.

Suomen Punaisen Ristin Kallio-Käpylän osaston siirretty kevätkokous

Aika: 26.11.2020 klo 18.00 alkaen Paikka: Osaston toimitila Hämeentie 85-89, 00550 Helsinki. Kokoukseen voi osallistua myös verkossa: meet.google.com/cjb-kngw-bvf

Kevätkokouksen esityslista:

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.