Kallio-Käpylä

Mikko Kauppinen
Kuvaaja: Mikko Kauppinen
"Dream Team vierailee Mainiokodissa"
Sijainti:
-, -, Helsinki
Sähköposti: 
kallio-kapyla@punainenristi.fi

OSA KALLIO-KÄPYLÄN VIIKOITTAIN KOKOONTUVISTA TOIMINTARYHISTÄ ON TAUOLLA TOISTAISEKSI KORONAVIRUKSESTA JOHTUVAN TILANTEEN VUOKSI.

Pyydämme huomioimaan, että osaston vastuuvapaaehtoiset vastaavat osaston viestintäkanaviin saapuviin yhteydenottoihin ja hyväksyvät myös OMA-järjestelmään tulevia profiilien rekisteröintipyyntöjä. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian ja toivomme kärsivällisyyttä, mikäli vastauksissa on ajoittain viivettä. Lämmin kiitos, että haluat auttaa! Voit käydä luomassa profiilin OMA Punainen Risti https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/ ja liittyä ryhmään Tervetuloa Kallio-Käpylään / Welcome to Kallio-Käpylä branch!

Kallio-Käpylän osastossa toimii joukko erilaisia ihmisiä yhteisellä asialla jo vuodesta 1953. Lisätietoja osastomme monipuolisesta vapaaehtoistoiminnasta ja yhteystiedot löydät "Tule mukaan toimintaan" - sivulta.

Vapaaehtoisena voit osallistua toimintaan joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, joko säännöllisesti tai silloin tällöin. Kannustamme ja tuemme vapaaehtoisiamme hyödyntämään omia vahvuuksia ja osaamista, sekä ideoimaan ja kehittämään uutta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä.

Tule tutustumaan toimintaamme ja mietitään yhdessä sinulle sopiva vapaaehtoistyön muoto. Osastomme toiminta keskittyy Helsingissä seuraaviin kaupunginosiin: Alppila, Arabia, Hermanni, Itä-Pasila, Kalasatama, Kallio, Koskela, Käpylä, Sörnäinen, Toukola, Vallila ja Vanhakaupunki.

Tervetuloa mukaan!

Uutiset

Suomen Punaisen Ristin Kallio-Käpylän osaston siirretty kevätkokous

Aika: 26.11.2020 klo 18.00 alkaen Paikka: Osaston toimitila Hämeentie 85-89, 00550 Helsinki. Kokoukseen voi osallistua myös verkossa: meet.google.com/cjb-kngw-bvf

Kevätkokouksen esityslista:

Voisitko sinä antaa aikaasi tai osaamistasi käyttöömme?

Valtioneuvoston määräämien kokoontumisrajoitusten vuoksi SPR:n Kallio-Käpylän osaston, 25.3.2020 pidettäväksi ilmoitettu, kevätkokous siirretään myöhempää ajankohtaan. Uusi ajankohta päätetään, kun poikkeustila päättyy.

Ville Tuominen
puheenjohtaja
Suomen Punainen Risti, Kallio-Käpylän osasto

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.