Kallio-Käpylä

Mikko Kauppinen
Kuvaaja: Mikko Kauppinen
"Dream Team vierailee Mainiokodissa"
Sähköposti: 
kallio-kapyla@punainenristi.fi

Kallio-Käpylän osastossa toimii joukko erilaisia ihmisiä yhteisellä asialla jo vuodesta 1953. Lisätietoja osastomme monipuolisesta vapaaehtoistoiminnasta ja yhteystiedot löydät “Tule mukaan toimintaan” - sivulta. Vapaaehtoisena voit osallistua toimintaan joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, joko säännöllisesti tai silloin tällöin. 

Kannustamme ja tuemme vapaaehtoisiamme hyödyntämään omia vahvuuksia ja osaamista, sekä ideoimaan ja kehittämään uutta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä. Tule tutustumaan toimintaamme ja mietitään yhdessä sinulle sopiva vapaaehtoistyön muoto.

Osastomme toiminta keskittyy Helsingissä seuraaviin kaupunginosiin: Alppila, Arabia, Hermanni, Itä-Pasila, Kalasatama, Kallio, Koskela, Käpylä, Sörnäinen, Toukola, Vallila ja Vanhakaupunki.

Uutiset

"Elisa (kuvassa oikealla) etsii apukäsiä Seniorikahvilan pyörittämiseen"

Kerran viikossa kokoontuvaan Seniorikahvilaan kaivataan uusia vapaaehtoisia. Toiminnan tulevaisuus on vaakalaudalla, jollei auttavia käsiä löydy. Senioreiden keskuudessa kahvila on todella tykätty, siksi on tärkeää, että toiminta voi jatkua.

Seniorikahvilan vapaaehtoisena pääset:

– tekemään kivaa vapaaehtoistyötä, jolle on todellinen tarve!

– oppimaan senioreiden elämänkokemuksesta

– ideoimaan ja toteuttamaan yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa mukavaa tekemistä senioreille

Oletko ollut mukana jo vuosia vai vasta vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla palolla? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla mukana vahvistamassa järjestön vapaaehtoistoimintaa? Oletko harkinnut kouluttajaksi ryhtymistä?

 

Anneli Pacius
Kuvaaja: Anneli Pacius
"Taidetorstain ohjelmaan suunnitellaan joka kerraksi uutta tekemistä. Kuvassa sokerivesivärimaalauksia keväältä 2018."

Suomen Punaisen Ristin Taidetorstai on Kaarlenkadun vastaanottokeskuksen naisille ja lapsille suunnattu toimintaryhmä, joka tarjoaa asukkaille mahdollisuuden päästä tekemään itse monipuolisesti taidetta ja opettelemaan toiminnan ohessa suomen kielen sanastoa

Tapahtumat

25.9.2018 - 9.10.2018
Sijainti:
Helsinginkatu 26, 00530, Helsinki
16.10.2018
Sijainti:
Hämeentie 85-89, 00550, Helsinki