Kallio-Käpylä

Mikko Kauppinen
Kuvaaja: Mikko Kauppinen
"Dream Team vierailee Mainiokodissa"
Sijainti:
-, -, Helsinki
Sähköposti: 
kallio-kapyla@punainenristi.fi

Kallio-Käpylän osastossa toimii joukko erilaisia ihmisiä yhteisellä asialla jo vuodesta 1953. Lisätietoja osastomme monipuolisesta vapaaehtoistoiminnasta ja yhteystiedot löydät "Tule mukaan toimintaan" - sivulta. Vapaaehtoisena voit osallistua toimintaan joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, joko säännöllisesti tai silloin tällöin. Kannustamme ja tuemme vapaaehtoisiamme hyödyntämään omia vahvuuksia ja osaamista, sekä ideoimaan ja kehittämään uutta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä. Tule tutustumaan toimintaamme ja mietitään yhdessä sinulle sopiva vapaaehtoistyön muoto. Osastomme toiminta keskittyy Helsingissä seuraaviin kaupunginosiin: Alppila, Arabia, Hermanni, Itä-Pasila, Kalasatama, Kallio, Koskela, Käpylä, Sörnäinen, Toukola, Vallila ja Vanhakaupunki.

Tervetuloa mukaan!

Uutiset

Ensiapuryhmässä yhdistyvät hauskuus ja hyvän tekeminen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kansalaistaitojen ylläpitämisestä.

Kallio-Käpylän osaston toimitilassa Hämeentiellä käy keväisenä tiistai-iltana kuhina. Suuren pöydän ääressä istuu kymmenkunta ihmistä. Kahvi tuoksuu, valkoisella lautasella on tarjolla montaa eri lajia keksejä ja innostunut koira nuuhkii ja etsii pöydän alta paikkaansa. Koolla on joka toinen viikko kokoontuva ensiapuryhmä. Tänään aiheena ovat neurologiset häiriöt ja sairaustapausten ensiapu.

"Elisa (kuvassa oikealla) etsii apukäsiä Seniorikahvilan pyörittämiseen"

Kerran viikossa kokoontuvaan Seniorikahvilaan kaivataan uusia vapaaehtoisia. Toiminnan tulevaisuus on vaakalaudalla, jollei auttavia käsiä löydy. Senioreiden keskuudessa kahvila on todella tykätty, siksi on tärkeää, että toiminta voi jatkua.

Seniorikahvilan vapaaehtoisena pääset:

– tekemään kivaa vapaaehtoistyötä, jolle on todellinen tarve!

– oppimaan senioreiden elämänkokemuksesta

– ideoimaan ja toteuttamaan yhdessä muiden vapaaehtoisten kanssa mukavaa tekemistä senioreille

Oletko ollut mukana jo vuosia vai vasta vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla palolla? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla mukana vahvistamassa järjestön vapaaehtoistoimintaa? Oletko harkinnut kouluttajaksi ryhtymistä?

 

Tapahtumat

29.1.2019 - 12.2.2019
Sijainti:
Hakaniemenkuja 8 A 34, 00530, Helsinki