Kallio-Käpylä

Mikko Kauppinen
Kuvaaja: Mikko Kauppinen
"Dream Team vierailee Mainiokodissa"
Sijainti:
-, -, Helsinki
Sähköposti: 
kallio-kapyla@punainenristi.fi

Kallio-Käpylän osastossa toimii joukko erilaisia ihmisiä yhteisellä asialla jo vuodesta 1953. Lisätietoja osastomme monipuolisesta vapaaehtoistoiminnasta ja yhteystiedot löydät "Tule mukaan toimintaan" - sivulta. Vapaaehtoisena voit osallistua toimintaan joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan, joko säännöllisesti tai silloin tällöin. Kannustamme ja tuemme vapaaehtoisiamme hyödyntämään omia vahvuuksia ja osaamista, sekä ideoimaan ja kehittämään uutta. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vapaaehtoistyöstä. Tule tutustumaan toimintaamme ja mietitään yhdessä sinulle sopiva vapaaehtoistyön muoto. Osastomme toiminta keskittyy Helsingissä seuraaviin kaupunginosiin: Alppila, Arabia, Hermanni, Itä-Pasila, Kalasatama, Kallio, Koskela, Käpylä, Sörnäinen, Toukola, Vallila ja Vanhakaupunki.

Tervetuloa mukaan!

Uutiset

"Rauni Tiainen (vas.) kertoi lahjoituksestaan osaston syyskokouksessa. Koko osaston hallituksen puolesta Tiaista kiittivät vpj Sanna Pesonen ja Marja Pakaste."
 
Rauni Tiainen ei halunnut lahjaksi kukkia tai tavaraa, sen hän tiesi heti.
 
"Kun täyttää 80 vuotta, ei enää tarvitse tavaraa. Minulla on kaikkea tarvittavaa, ja olen kohtuullisesti toimeentuleva eläkeläinen", Tiainen kertoo.
 
Tiainen järjesti yhteiset syntymäpäiväjuhlat pojantyttärensä ja tämän pojan kanssa. Tiaisen kohdalle kutsukorttiin kirjoitettiin, että jos häntä haluaa muistaa, voi rahalahjoituksen tehdä juhlapaikalta löytyvään SPR:n lippaaseen. 
 
Mikko Kauppinen
Kuvaaja: Mikko Kauppinen

Dream Team is an international Finnish Red Cross group offering many kinds of opportunities to volunteer. As the year 2019 is here, they have been planning coming events and activities where anyone can join.

Ensiapuryhmässä yhdistyvät hauskuus ja hyvän tekeminen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kansalaistaitojen ylläpitämisestä.

Kallio-Käpylän osaston toimitilassa Hämeentiellä käy keväisenä tiistai-iltana kuhina. Suuren pöydän ääressä istuu kymmenkunta ihmistä. Kahvi tuoksuu, valkoisella lautasella on tarjolla montaa eri lajia keksejä ja innostunut koira nuuhkii ja etsii pöydän alta paikkaansa. Koolla on joka toinen viikko kokoontuva ensiapuryhmä. Tänään aiheena ovat neurologiset häiriöt ja sairaustapausten ensiapu.

Tapahtumat

25.4.2019 - 6.5.2019
Sijainti:
Hämeentie 85-89, 00550, Helsinki