Ystävävälitys

Ystävävälityksemme välittää ystäviä henkilöille, jotka kaipaavat esimerkiksi keskustelukaveria tai seuraa ulkoiluun.Ystävätoimintaan voi osallistua oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaan.

Ystävävälittäjämme ovat tavattavissa maanantaista perjantaihin klo 12-15 Porin Yhteisökeskuksessa, osoitteessa Otavankatu 5, 28100 Pori tai soittamalla numeroon 044 2952260. He seuraavat myös sähköpostiosoitetta spr.ystavavalitys (a) gmail.com.

Nuorten ystävätoiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset ovat ystäviä alle 30-vuotiaille nuorille. Mukaan pääset olemalla yhteydessä nuorten ystävävälitykseen Whatsappilla tai tekstiviestillä numeroon 040 7089 456 tai sähköpostitse osoitteeseen spr.ystavavalitys (a) gmail.com. Nuorten ystävätoiminnan vapaaehtoisilla on myös oma vertaisryhmänsä ja omaa muuta yhteistä toimintaa.

Mitä vapaaehtoisemme tekevät?

Ystävätoiminnassamme toimivat vapaaehtoiset tekevät monia asioita
  • Ystävät ovat esimerkiksi yhden ystävää kaipaavan ihmisen  ystäviä.
  • Ystävät voivat olla myös halutessaan mukaan ulkoiluryhmässä auttamassa satunnaisesti tai säännöllisesti.
  • Nuoren ystävät ovat meillä nuoria, jotka haluavat olla toisen nuoren ystävänä. Nuoreksi meillä on luettu alle 30-vuotiaat.
  • Ystävävälittäjät päivystävät yllä mainitusti, haastattelevat ystäväksi haluavia ja ylläpitävät tietoja ystävää kaipaavista ihmisistä. 

 

Miten mukaan?

Parhaiten pääset mukaan toimintaamme käymällä ystävätoiminnan peruskurssin. Niitä pidetään sekä verkossa että läsnäolokursseina keväisin ja syksyisin. Lisätietoa koulutuksista löydät Oma Punaisen tapahtumista.

Voit myös ottaa yhteyttä ystävävälittäjiimme Yhteisökeskuksessa (yhteystiedot yllä). Lisätietoja myös sähköpostiosoitteesta spr.pori (at) gmail.com.