Puoti

Sari Vesiluoma
Kuvaaja: Sari Vesiluoma
"Myymälä ja infopiste PUOTI sijaitsee osoitteessa Antinkatu 9, lähellä kauppatoria"

Punaisen Ristin Porin osaston Puoti on avoinna ma-to 10-17 ja pe 10-14. Tule tutustumaan meihin paikanpäälle Antinkatu 9.

Puodissa myymme Punaisen Ristin tuotteita, mm. ensiapulaukkuja, kortteja ja adresseja (huom. tekstauspalvelu!) sekä vapaaehtoisten tekemiä käsitöitä. Lisäksi meillä on sisustus- ja lahjatavaraa.

Puodissa toimii myös kirpputori, jonne voit tuoda hyväkuntoisia, itsellesi tarpeettomia tavaroita ja vaatteita.

Puodissa jaamme myös tietoa Punaisen Ristin Porin osaston toiminnasta ja toimimme keräyslippaiden jakopaikkana, mm. nälkäpäivä- ja muut keräykset.

Puotimme on toiminut vuodesta 1995 lähtien. Lisätietoa puodin toiminnasta puodin Facebook-sivuilta.

 

Mitä vapaaehtoisemme tekevät?

Puodissa toimii vapaaehtoisia monenlaisissa tehtävissä. Kiinnostaisiko sinuakin tulla joukkoomme?

  • Puotilaiset palvelevat puodissa, ottavat vastaan lahjoituksia ja käsittelevät ne, hinnoittelevat, silittävät jne. Olemme erittäin ylpeitä siitä, kuinka asiakkaat sanovat puotiamme viihtyisäksi ja hyväntuoksuiseksi! Ma-to puodissa on kaksi työvuoroa ja perjantaina yksi vuoro. Puotilaiset ovat vuorossa esimerkiksi kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa.
  • Ompelijat ja kutojat tekevät kotonaan tuotteita puotiin myytäväksi puodin hankkimista materiaaleista. Esimerkiksi jouluna menee paljon villasukkia.
  • Puodissa voi olla myös mukana viestinnässä ja markkinoinnissa sekä muutenkin organisoimassa toimintaa. Myös ideoita tuotteista, joita pystyisimme valmistamaan ja joita ihmiset olisivat valmiita ostamaan, otamme mielellämme vastaan.

 

Miten mukaan?

Puodin toimintaan pääset mukaan ystäväkurssin käytyäsi. Ota siis reippaasti yhteyttä vaikka kävelemällä puotiin tai soittamalla puh. 044 775 4081. Lisätietoja myös sähköpoistiosoitteesta spr.pori (at) gmail.com.

Seuraa myös ilmoitteluamme puodin Facebook-sivuilla.