Valkeakoski

Sijainti:
Apiankatu 4, 37600, Valkeakoski
Puhelin: 
Katso hallitus-kohdasta henkilöiden puhelinnumerot
Sähköposti: 
valkeakoski@osasto.punainenristi.fi / posti.ensiapu@gmail.com

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla?

Osaston toimitila Korsu sijaitsee Valkeakosken linja-autoaseman alakerrassa osoitteessa Apiankatu 4.

Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ystävällisin terveisin, Valkeakosken osaston väki.

SPR Valkeakosken osaston kirpputori löytyy osoitteesta Torikatu 3. Kirpputori on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 10-13 sekä keskiviikkoisin ja torstaisin 14-17. Puhelin 0400-237158.

Osaston facebook sivu löytyy osoitteesta: www.facebook.com/sprvalkeakoskenosasto

 

Uutiset

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Suomen Punainen Risti

Olemme aloittaneet hätäapukeräyksen Ukrainan konfliktista kärsivien auttamiseksi.

Voit lahjoittaa:
✅ Verkkosivujemme kautta
✅ Lähetä tekstiviesti SPR20 numeroon 16499 (20 e)
✅ MobilePayllä numeroon 10900
✅ Soita numeroon 0600 12220 (20,28 e + pvm/mpm)

Lämmin kiitos ❤️

Olemme myöntäneet katastrofirahastostamme 100 000 euroa Ukrainan konfliktin uhrien tukemiseen. Avulla turvataan ihmisten perustarpeita. Punainen Risti toimittaa vettä, ruokaa, suojaa ja terveyspalveluita. Se auttaa myös kadonneiden etsinnässä.

Arjen turvallisuus koskettaa tavalla tai toisella meitä kaikkia. Tilastojen mukaan kodeissa sattuu erilaisia tapaturmia vuositasolla lähes 600 000 ja muualla, esimerkiksi harrastuksissa ja asiointimatkoilla noin 209 000.

Valkeakosken kaupunginkirjasto Valossa (Hakalantie 1, Valkeakoski) tiistaina 23.11. klo 17.30 järjestettävän kaikille avoimen tilaisuuden tavoitteena on herättää keskustelua ja tunnistaa jokaisen yksilölliseen arkeen sopivia turvallisia ratkaisuja.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.