Ystävätoiminta / Terhokerho

Ystävätoiminnan kautta voit tulla mukaan mm. ystäväksi yksinäiselle, ulkoiluttajaksi vanhukselle joko kotiin tai laitokseen ja vapaaehtoiseksi erilaisiin tempauksiin.

Ystävätoiminnassa on noin 50 henkilöä. Ystävätoiminnan päätavoite on kotona asuvien vanhusten virkistystoiminta.  Ystävät kokoontuvat neljä-viisi kertaa vuodessa vaihtamaan kuulumisia erikseen ilmoitettavassa paikassa. Osasto järjestää tarvittaessa ystävätoiminnan kursseja yhteistyössä kaupungin ja seurakunnan kanssa. 

Ystävänpäivä on Suomen Punaisen Ristin tärkeimpiä kampanjoita. Sitä vietetään helmikuussa. Silloin SPR näyttää kautta maan, miten moninaista ystäväntoimintamme on. Samalla kerromme, miten se voi tuoda sisältöä niin yksinäisen vaarin kuin tietään etsivän nuoren elämään.

Ystävänpäivänä osoitamme ystävyyden ja yhteisöllisyyden voiman käytännössä. Kutsumme kaikkia paikkakuntalaisia mukaan toimintaamme - jäsenenä, lahjoittajana, vapaaehtoisena!

Mikäli olet kiinnostunut ystävätoiminnasta, ota yhteys ystätävätoiminnan yhteyshenkilöön Kristiina Sihvoseen, puh. 044-9707033.

Terhokerho Valkeakoskelle - Koko Suomi leikkii 

Kerhot jatkavat Suomen Kulttuurirahaston hanketta Koko Suomi leikkii. Terhokerhon tavoitteena on innostaa kaikenikäisiä leikkimään yhdessä ja vahvistaa siltaa sukupolvien välillä. Kerhoja järjestetään yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Kerho on maksuton. Sinne voi osallistua yksin tai porukassa, koko perheen voimin tai vaikka naapurin kanssa! Kerhon toiminta kaipaa lisää vapaaehtoisia.

Terhokerho on toistaiseksi tauolla. Jatkumisesta ilmoitetaan näillä sivuilla heti, kun tiedetämme enemmän. Ota yhteyttä yhteyshenkilö Kristiina Sihvoseen, puh. 044-9707033.