Sonkajärvi

Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Vapaaehtoistoiminnan kehittäjä Tuija Hänninen SPR Savo-Karjalan piiristä jakoi Avun ketju -rintamerkkejä aktiivisille ystävätoimintaan osallistujille ennen ystävänpäiväjuhlan alkua Ravintola Hollivootissa Sonkajärvellä."
Nuutinen Heli
Kuvaaja: Nuutinen Heli
"Ilmarin tuki ry:n lahjoistusdefibrillaattorien luovutustilaisuus Kuopiossa 10.5.2016. Osastomme ensiapuryhmä sai defibrilaattorin päivystyskäyttöön. Piirin toiminnanjohtaja Kaisu Haataja, SPR puheenjohtaja Pertti Torstila, piirin puheenjohtaja Heikki Sederholm, Sonkajärven osaston edustajat Heiskanen Mari ja Honkala Leila."
"Habiba Qasemi, Aino Ojanen ja Anja Tuovinen keräsivät Nälkäpäivänä."
"Sonkajärven ja Sukevan osastot ovat kehittäneet yhteisen toimintamallin, jonka ideana on varmistaa yhteistyössä viranomaisten ja muiden toimijoiden kanssa ensiavun saanti kunnan joka kolkkaan."
"Kevätkokous muutettu pidettäväksi sähköpostikokouksena"
Sijainti:
-, 74300, Sonkajärvi
Sähköposti: 
sprsonkajarvi@gmail.com

Tervetuloa Sonkajärven osaston sivuille!

Sonkajärven osasto on toinen kunnassa toimiva Punaisen Ristin osasto. Meillä on reilu 100 jäsentä, joista aktiivisia vapaaehtoisia on reilu kolmekymmentä. 

Osastossa on tällähetkellä aktiivista ensiapu-, monikulttuurisuus-, ystävä- ja nuorisotoimintaa.
Näiltä sivuilta löydät lisää tietoa toiminnastamme, tervetuloa mukaan!

 

 

Uutiset

Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Maskien takana Pentti ja Anna-Maija S-Market Rutakontorin edessä"

Tänä vuonna Nälkäpäiväkeräyksessä Sonkajärvellä keräyslippaiden tilalla käytettiin isoja keräystonkkia, joiden avulla pystyttiin säilyttämään koronatilanteen vaatimat turvavälit lahjoittajien ja kerääjien välillä. Vaikka tonkat eivät aivan täyttyneetkään, kaksipäiväisen keräyksen tuotto oli huomattava, josta kiitos kaikille lahjoittajille ja kerääjille.

Anja Tuovinen
Kuvaaja: Anja Tuovinen
"Merkkien saajat asettuivat ryhmäkuvaan turvavälit muistaen"

SPR Sonkajärven osaston hallitus päätti kokouksessaan 1.9.2020, että perinteinen Nälkäpäiväkeräys järjestetään, mikäli Korona-tilanne sen suinkin sallii. Keräys järjestetään 25. ja 26. syyskuuta luultavasti tonkkakeräyksenä, jolloin hygienia- ja turvallisuusohjeiden noudattaminen on helpompaa kuin tutussa lipaskeräyksessä. Kerääjäksi voi ilmoittautua Aino Ojaselle puh. 040 5198234 ja mukaan kaivataan myös uusia, nuoria kerääjiä.

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.