Polvijärvi

Sijainti:
Polvijärventie 9, 83700, Polvijärvi
Puhelin: 
+358451656580
Sähköposti: 
polvijarvi@rednet.redcross.fi

Uutiset

Suurkiitos kaikille Nälkäpäiväkeräykseen osallistuneille lahjoittajille, lipaskerääjille, kouluille, kunnalle ja muille yhteistyökumppaneille! Kiitos myös Polvijärven osaston keräysvastaava Marja Tillille.

Tämän vuoden keräys tuotti Polvijärvellä 1650 euroa, mikä on hieman edellisvuotta suurempi summa. Kerätyt varat menevät katastrofirahastoon.

On hienoa nähdä, että meillä asuu ihmisiä, jotka välittävät lähimmäisestä.

Irma Vaittinen
Kuvaaja: Irma Vaittinen

Nälkäpäiväkeräys jatkuu Polvijärvellä lipaskeräyksenä S-marketin ja K-Market Nuotan edustalla tänään perjantaina ja huomenna lauantaina 28.9.2019.

Keräämässä olleet Helka Sorsa, Tuula Toivanen ja Pauli Vaittinen kertoivat keräysjohtaja Marja Tillille ihmisten olleen myönteisellä mielellä keräystä kohtaan.

Kerätyt varat menevät Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Kaunis syyssää suosii keräystä.

Irma Vaittinen
Kuvaaja: Irma Vaittinen

Nälkäpäiväkeräys on tänä vuonna syyskuun 26.-28. päivä. Polvijärvellä keräystä suoritetaan ko päivinä K-market Nuotan ja S-marketin edustalla.

Kerätyt varat menevät katastrofirahastoon.

Vapaaehtoisia lipaskerääjiä kaivataan.

Kerääjäksi voi ilmoittautua Ystäväntuvalle ma, ke ja pe klo 9-14 soittamalla puh. 0451656580 tai käymällä paikan päällä. Ilmoittautumisia ottaa vastaan myös keräysjohtaja Marja Tilli puh. 040 5702585 tai tilli.marja@gmail.com 

.

 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.