Reddie Kids

Julia Vuori/Punainen Risti
Kuvaaja: Julia Vuori/Punainen Risti
"Reddie-koira ja Crossie-kissa"

Oletko kiinnostunut Reddie Kids – kerhon ohjaamisesta?

Reddie Kids on Suomen Punaisen Ristin varhaisnuorten kerho joka on suunnattu 7-12-vuotiaille. Kerhotoiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille hauska ja turvallinen ympäristö jossa voi tutustua Punaisen Ristin arvomaailmaan sekä esimerkiksi perus ensiaputaitoihin leikkien ja pelien avulla.  Kerhoissa käsiteltäviä teemoja ohjaa yleensä valmiiksi suunniteltu vuosikello.

Sinulla on mahdollisuus kouluttautua Reddie Kids –ohjaajaksi, mikäli olet yli 15-vuotias ja haluat työskennellä lasten parissa ja olet kiinnostunut Punaisesta Rististä.

Ohjaajana vastaat kerhon toiminnasta. Suunnittelet pelit ja leikit ja etsit kiinnostuneet kerholaiset. Reddie Kids –ohjaajana sinulla on paljon vastuuta, mutta apua saat tarvittaessa paikallisosastosta. Kerhonohjaajana sinulla on mahdollisuus oppia  paljon järjestötoiminnasta, lasten ohjaamisesta, tapahtumajärjestelyistä ja tietysti Punaisesta Rististä. Siitä on hyötyä sinulle jatko-opinnoissa ja elämässä yleensä.

Punaisen Ristin osastot järjestävät kiinnostuneille kerhonohjauksen peruskurssin. Jos haluat kerhonohjauskurssille, ota yhteyttä meihin, kerromme sinulle, koska seuraava mahdollinen kurssi järjestetään. Yhteystiedot löydät sivultamme.