Ensiapuryhmä

Jari Huhtakallio
Kuvaaja: Jari Huhtakallio

TERVETULOA ENSIAPURYHMÄÄN!

Kiinnostaako sinua oppia ensiapua? Haluaisitko päästä ensiapupäivystäjäksi erilaisiin tapahtumiin? Voisitko sinä lähteä etsimään kadonnutta lasta tai vanhusta? Jos vastasit yhteenkin kohtaan kyllä, on ensiapuryhmässä toimiminen sinulle sopiva harrastus.
 

Ensiapuryhmän vapaaehtoiset ylläpitävät ensiaputaitoja ja päivystävät vuosittain erilaisissa tapahtumissa sekä auttavat mm. viranomaisia kadonneen etsinnöissä.

Ensiapuryhmä kokoontuu säännöllisesti opettelemaan ja harjoittelemaan ensiaputaitoja. Ensiaputaitojen lisäksi ryhmässä voi oppia radiopuhelinten käyttöä, suunnistusta, ryhmän johtamista ja kouluttamista.

Harjoittelu ensiapuryhmässä on maksutonta, eikä siihen vaadita ennakkotaitoja. Ryhmässä halukkaat ohjataan kursseille tarpeen ja kiinnostuksen mukaan. Tervetuloa harrastamaan ensiapua!

RYHMÄILTA kerran kuukaudessa sunnuntaisin

Ensiapuryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 18.00 - noin 20.00.
Kokoontumispaikkana on kerhotila, Tupostie 4 (keltainen rakennus), ellei toisin ilmoiteta.
Kaikki halukkaat ovat tervetulleita toimintaan mukaan!

Kevään ohjelma (muutokset mahdollisisa)

18.2. Päivystysvalmiuden testaus

18.3. Toiminta onnettomuustilanteissa, sairaskohtaukset, myrkytykset

15.4. Palovammat, sähkön aiheuttamat vammat, murtumat ja nivelvammat, haavat

20.5. Kesän ea-asiat; päivystystoiminta, mittarit, paarit ja muu välineistö

8.6. Laidunkauden avajaiset

MITEN PÄÄSET ENSIAPUPÄIVYSTÄJÄKSI?

Päivystämään pääset, jos olet täysi-ikäinen, harjoittelet säännöllisesti ensiapuryhmässä ja sinulla on voimassa oleva päivystyskortti. Päivystyskortin saat käytyäsi päivystysensiapukurssin ja sen voimassapitoon vaaditaan vuosittainen ensiaputaitotestin hyväksytty suorittaminen.

Ota yhteyttä Tyrnävän ensiapuryhmään ja tiedustele ryhmätoiminnasta, milloin ja missä ensiapuryhmä kokoontuu. Piiritoimistossa (ja osastossa) tiedetään seuraavan ensiapukurssin alkamisajankohta.

Ensiapuryhmänjohtaja
Saara Leinonen

saara.leinonen(ät)gmail.com

040 7393686