Ensiapuryhmä

PP
Kuvaaja: PP
PP
Kuvaaja: PP
PP
Kuvaaja: PP

ENSIAPURYHMÄTOIMINTA

 

Punaisen Ristin ensiapuryhmäläisenä voit olla mukana monenlaisessa toiminnassa. Voit auttaa maailmanlaajuisesti tai voit olla lisäämässä paikkakuntamme auttamisvalmiutta. Opit auttamaan itseäsi ja muita.

Ryhmämme toimii aktiivisesti ja kokoontuu säännöllisesti harjoittelemaan ja opettelemaan ensiaputaitoja joka toinen viikko klo 18, toimitiloissamme Vääräsaarenkatu 4A. Ilmoitamme kokoontumisistamme Itä-Savon yhdistystoimintapalstalla ed. sunnuntaina sekä tämän sivun alalaidassa olevassa liitteessä.

Tule mukaan harjoittelemaan ensiaputaitoja

Ryhmällämme on paljon ensiapupäivystyksiä. Päivystämme mm. erilaisissa urheilutapahtumissa, ralleissa, vanhusten tapahtumissa ja konserteissa . Ryhmässä opit uusia taitoja ja koulutamme sinua kursseilla. Taitojesi karttuessa pääset halutessasi mukaan ensiapupäivystyksiin.

Harrastus tuo uusia ystäviä

Toimimme myös viranomaisten apuna hälytysryhmänä esim. kadonnen etsinnöissä, onnettomuuksissa tai katastrofeissa. Lisätietoja saat VAPEPA-sivuilta. Voit liittyä hälytysryhmäämme, jos kiinnostusta riittää.

Ensiapuryhmäläisenä voit osallistua myös SPR Savonlinnan osaston järjestämiin muihin tapahtumiin esim. myyntitapahtumiin, toiminnan esittelyyn, keräyksiin.

Ryhmätoiminnassa pidämme huolta myös omasta jaksamisestamme ja sen vuoksi virkistäydymme myös retkillä tai illanvietoissa, tehden aivan jotain muuta kuin ensiapua.

Koulutus tuo varmuutta

Järjestämme ryhmäläisillemme koulutusta. Ensiapuryhmäläisen peruskoulutukseen kuuluu EA1 ja 2-kurssit sekä ensiapupäivystäjän peruskurssi. Ryhmässä sinun on mahdollista kouluttautua myös pidemmälle.

Tulevat ensiapukurssit löytyvät ensiapu-kalenterista.

TULE MUKAAN ensiapuryhmään.

Ryhmänjohtaja: Päivi Piili puh.0400 659 048    paivi.piili(at)live.com

Ensiapupäivystysyhdyshenkilö: Sirpa Kauppinen puh. 040 5837390

kauppinen.sirpa @ gmail.com(poista välit)

Lue lisää ensiavun toiminnasta tästä linkistä