Tilaa ensiapupäivystys

ENSIAPUPÄIVYSTYKSEN TILAAMINEN

 

Järjestäessäsi urheilukilpailuja, messuja, konserttia, toritapahtumaa tai mitä tahansa yleisötilaisuutta, ensiapuryhmämme auttaa sinua parantamaan tapahtumasi osallistujien ja yleisön turvallisuutta.

Ensiapuryhmäläisemme harjoittelevat säännöllisesti. Ryhmämme päivystäjät ovat käyneet vähintään ea-2-kurssin ja päivystyspalvelukurssin sekä osa ea-3-kurssin ja ryhmänjohtajakoulutuksen. Päivystyksessä toimiva ensiaputoiminnan vastaava on käynyt vähintään ensiapu 3-kurssin. Suurin  osa on ryhmäläisistä on käynyt PPE-D-kurssin ja osa suorittanut ensivastekurssin. Päivystyksissä toimivat päivystäjät ovat kaikki antaneet näytön osaamisestaan vuosittain. Osa ensiapupäivystäjistämme on terveydenhuollon ammattilaisia. Ryhmällä on paljon kokemusta erilaisista päivystyksistä esim. rallit, moottorikelkkakilpailut, messut, urheilutapahtumat jne. Ryhmällä on ensiapupäivystyksiä varten käytössä myös osaston päivystyspalveluauto.

Ensiapupäivystäjämme ovat vapaaehtoisia eivätkä he saa palkkaa. Päivystyksistä saatava korvaus käytetään toiminnan ylläpitoon, koulutukseen ja välineisiin.

Tilaa päivystysryhmä hyvissä ajoin ennen tapahtumaasi, jotta päivystysvastaavalla on aikaa järjestellä tarvittava henkilöstö tilaisuuteesi.

Ota yhteyttä Savonlinnan ensiapuryhmän päivystysvastaavaan ja neuvottele ensiapupäivystyksestä.   

Päivystysvastaava  Sirpa Kauppinen puh.040 5837390 kauppinen.sirpa @ gmail.com (poista välit)