Kurssit ja koulutukset

 

Kurssit ja koulutukset

Järjestämme pyynnöstä oppilaitoksille, yrityksille, järjestöille ja muille organisaatioille mm seuraavia kursseja ja luentotilaisuuksia:

Auttajakurssi

Auttajakurssi on 1,5 tuntia kestävä pikakoulutus ensiavun perusteista joka rohkaisee auttamaan. Kurssin aikana opitaan hätäilmoituksen teko, tajuttoman tunnistaminen ja käsittely, verenvuodon tyrehdytys, hengityksen turvaaminen, miten toimia jos vierasesine hengitysteissä. Kurssilla opitaan myös ensiapu nilkan nyrjähtäessä ja opitaan suojaamaan autettava kylmältä.

Lapsiperheiden auttajakurssi

Lapsiperheiden auttajakurssi on 1,5 tunnin mittainen ensiavun perusteita esittelevä kurssi, joka on räätälöity erityisesti lapsiperheiden tarpeisiin. Koulutuksessa vanhemmat ja lapset harjoittelevat yhdessä lapsiperheille tärkeitä ensiaputaitoja. Tällä kurssilla myös lapset ovat auttajia! Auttajakurssi kestää tunnin tai kaksi. Kurssin aikana opitaan verenvuodon tyrehdytystä, hengityksen turvaamista, ruokapalan hengitysteihinsä saaneelle annettavaa ensiapua ja hätäpuhelun soittamista. Mikäli aikaa on kaksi tuntia, harjoitellaan myös ensiapu nilkan nyrjähtäessä ja opitaan suojaamaan autettava kylmältä.