Laajasalon ensiapuryhmä

 

Osaatko toimia tapaturmissa ja sairauksien kotihoidossa? Haluatko oppia antamaan ensiapua, kuten elvytystä tai miten luoda turvallinen arki kotona ja lähiympäristössä? Haluatko mukaan vapaaehtoistyöhön, jolla voit oikeasti auttaa? Olisiko kiva tutustua uusiin ihmisiin lähialueella tai etsitkö uutta harrastusta, jossa on hauskaa, kiva porukka ja mielekkyyttä? 

Ensiapuryhmässä pääset jatkuvasti kehittämään osaamistasi, sillä ensiapuryhmäläiset kuuluvat Punaisen Ristin koulutetuimpiin vapaaehtoisiin. Opit ensiapua ja muita valmiustaitoja säännöllisissä ryhmäilloissa ja harjoituksissa yhdessä muiden Punaisen Ristin vapaaehtoisten, järjestöjen ja viranomaisten kanssa.

Ensiavun lisäksi pääset opettelemaan myös henkistä tukea ja johtamistaitoja tai vaikkapa radiopuhelimen käyttöä. Harjoittelu ryhmässämme on maksutonta, eikä siihen vaadita mitään ennakko-osaamista, -tietoja tai -taitoja.

 

Aloita elintärkeä harrastus kotikulmilla idässä - Laajasalossa!

Ensiapuryhmämme harjoittelee fyysistä ja henkistä ensiapua Laajasalossa joka toinen maanantai klo 18-19.30. Ryhmään voit tulla milloin tahansa, aiempaa ensiapuosaamista et tarvitse. Sinun ei tarvitse asua Laajasalossa, mutta olisi mukavaa, että liittyisit osastomme jäseneksi täällä (valitse osastoksi: Laajasalo). Jäsenmaksu on 20 e.Tärkeintä on kuitenkin positiivinen mieli ja kiinnostuksesi ensiapua kohtaan.

Aktiivisesti ryhmään osallistuvana jäsenenä voit myös jatkokouluttautua kanssamme. Voit innostuksen mukaan käydä vaikka ensiapupäivystäjä-, henkisen tuen-, ensihuollon-, seksuaaliterveystyön- päihdetyön-, ensiauttaja- ensiapuryhmän johtaja- kouluttajakursseja. Aktiivisesti ensiaputoimintaan osallistuvien ryhmäläisten on mahdollista myös suorittaa virallisia ensiapukoulutuksia EA1, EA2, EA3 ja he voivat kouluttauduttuaan osallistua esimerkiksi ensiapupäivystys- ja valmiustoimintaan. On myös ihan ok tulla mukaan vain harrastamaan ja harjoittelemaan.

 

Miten pääsen mukaan?

Voit tulla tutustumaan toimintaan, milloin vain tulemalla mukaan iltoihimme silloin kun sinulle sopii. Ilmoittaudu Oma Punainen Risti järjestelmässä https://oma.punainenristi.fi/publicevents?search=  valitsemalla toimintahaussa toiminnan järjestäjäksi SPR Laajasalon osasto

 

Syksyn 2022 Ohjelma (alustava)

19.9 maanantai klo 18 

Ensiapuryhmätoiminnan ja syksyn ohjelman esittely ja uusien ilta

Osoite: Laajasalon kirjasto, kokoustila Fokka. Kauppakeskus Saari, 2 krs. Yliskylän puistokatu 4, Helsinki.

Ilmoittautuminen: https://oma.punainenristi.fi/event/15636

 

3.10 maanantai klo 17.30 – 20.30

Aihe

Paikka avoin

 

(mahd 9.10 sunnuntai klo 9-17)

Aihe

Paikka avoin

 

17.10 maanantai klo 17.30-20.30

Aihe

 

31.10 maanantai klo 18.00

Aihe:

Laajasalon kirjasto, kokoustila Fokka. Kauppakeskus Saari, 2 krs. Yliskylän puistokatu 4, Helsinki.

 

14.11 maanantai klo 18

Kotihoidon lääkkeet ja laitteet

Laajasalon kirjasto, kokoustila Fokka. Kauppakeskus Saari, 2 krs. Yliskylän puistokatu 4, Helsinki.

 

28.11 maanantai klo 18

Aihe

Laajasalon kirjasto, kokoustila Fokka. Kauppakeskus Saari, 2 krs. Yliskylän puistokatu 4, Helsinki.

 

12.12 maanantai klo 18

Joulupukin ensiapurata ja  seuraavan vuoden suunnittelua

Laajasalon kirjasto, kokoustila Fokka. Kauppakeskus Saari, 2 krs. Yliskylän puistokatu 4, Helsinki.

 

Ps Kun olet valmis liittymään ryhmään ja mukaan jatkuvampaan toimintaan liity ryhmän täysjäseneksi Hupsis -järjestelmässä https://paivystykset.punainenristi.fi/users/sign_in luomalla profiili ja hae sitten mukaan Laajasalon osaston ensiapuryhmään hakemalla kohdasta "selaa ryhmiä" hakusanalla Laajasalon ensiapuryhmä 

 

Olemme myös FacebookissaInstagramissa ja TikTokissa nimellä SPR Laajasalo Ensiapu
 
 
 

ILMOITTAUTUMINEN Oma Punainen Risti järjestelmässä hakuehdoilla TOIMINNAN JÄRJESTÄJÄ: SPR LAAJASALO

https://oma.punainenristi.fi/publicevents?section=795&eventcategory=2&_g...

 

Ota yhteyttä

Jos tulet uutena mukaan ilmoittaudu Oma punainen ristissä sinulle sopivaan iltaan ja laita viestiä tulostasi Laajasalo.ensiapu@gmail.com +358 40 748 9846 

Osallistuminen ensiapuryhmän toimintaan on vapaaehtoista ja maksutonta. Ikäraja on 16 vuotta.