Laajasalo

Leena Koskela
Kuvaaja: Leena Koskela
Puhelin: 
+358 403629628
Sähköposti: 
laajasalo.spr@gmail.com

Tervetuloa Laajasalon osaston kotisivuille!

Haluatko auttaa? Kaipaatko uutta harrastusta, jolla on merkitystä? Tervetuloa mukaan Suomen Punaisen Ristin Laajasalon osaston toimintaan. Osastomme on perustettu vuonna 1953 ja sillä on noin 250 jäsentä. Osastossamme on tarjolla monipuolisia vapaaehtoistehtäviä joko kertaluonteisena tai säännöllisenä toimintana. Kumpi vain itsellesi sopii.

Teemme parhaillaan töitä sisällön tuottamiseksi eli jos jokin tieto jää vielä uupumaan, olethan yhteydessä! Sähköpostiosoitteemme on laajasalo.spr@gmail.com. Facebook- ja Instagram sivumme löytyvät nimellä SPR Laajasalo. Ensiapuryhmään saat yhteyden osoitteella laajasalo.ensiapu@gmail.com

Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Teemu Väisänen
Kuvaaja: Teemu Väisänen
"Raija, Valma, Anja ja Liisa arpajaispöydän ääressä"

Raija Uljas valittiin Laajasalon osaston uudeksi puheenjohtajaksi osaston syyskokouksessa. Varapuheenjohtajana jatkaa Valma Hiltunen.  

Paljon onnea Raijalle!

Laajasalon osasto valitsi syyskokouksessaan 13.11.2018 uudeksi puheenjohtajakseen Heidi Cozman. Nykyinen puheenjohtaja Teemu Väisänen jatkaa varapuheenjohtajana Heidin tukena. 

Parhaimmat onnittelut Heidi!

Teemu Väisänen
Kuvaaja: Teemu Väisänen
"Vapaaehtoiset Heidi Cozma ja Noora Aho lähdössä keräämään."

Laajasalon osaston Nälkäpäivä-keräys on jälleen ohi ja lippaisiin rapisseet kolikot tilitetty katastrofirahaston tilille. Tämän vuoden keräystulos oli yhteensä 2 266,68 euroa, mikä on hieno lisä keräyksen kansalliseen pottiin! Summalla saisi esimerkiksi 809 hyttysverkkoa malaria-alueelle tai 133 äitiyspakkausta kenttäsairaaloihin - jokainen lahjoitettu sentti on siis äärimmäisen arvokas.

Kiitos kaikille ahkerille kerääjille keräyskeskuksen väeltä ja tervetuloa mukaan taas ensi vuonna! Silloin pääsemmekin keräämään upouudessa ostoskeskuksessa!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.