Keräystoiminta

Nälkäpäiväkeräys on Suomen Punaisen Ristin tärkein ja suurin vuosittainen keräys, jolla kerätään varoja valtakunnalliseen katastrofirahastoon. Katastrofirahasto mahdollistaa nopean reagoinnin sekä kotimaasta että maailmalta tuleviin avunpyyntöihin. Joka vuosi katastrofirahaston varoja ohjautuu myös takaisin Vaasaan pääasiassa tulipaloavustuksina. Osastomme järjestää jokasyksyisen Nälkäpäiväkeräyksen yhdessä paikallisten ruotsinkielisten Punaisen Ristin toimijoiden kanssa. Tarvittaessa osastossa järjestetään myös muita keräyksiä apua tarvitsevien ihmisten hyväksi.

Osastomme vuoden 2018 lopullinen Nälkäpäivän keräystulos oli yhteensä 7.330 €. Vuoden 2017 lopullinen Nälkäpäivän keräystulos osastossamme oli 7 418,57 €.

Lämmin kiitos kaikille keräykseen osallistuneille kerääjille ja lahjoittajille!

Operaatio Nälkäpäivä  järjestetään seuraavan kerran jälleen syyskuussa 2019. Tervetuloa mukaan! Mikäli haluat toimia lipaskerääjänä tai tonkkavahtina, ilmoittaudu osastotoimistoomme puhelimitse 0400 878 910 tai sähköpostilla toimisto@sprvaasa.fi. Lippaiden nouto ja tarkempi ohjeistus osastotoimistoltamme osoitteesta Kauppapuistikko 26 Nälkäpäiväkeräyksen aikana. Kerääjänä et tarvitse erityisosaamista, vain iloinen mieli ja tunti aikaasi riittävät!