Vaasan suomalainen osasto

Sijainti:
Kauppapuistikko 26, 65100, Vaasa
Puhelin: 
+358 400 878 910
Sähköposti: 
vaasa@punainenristi.fi

Uutiset

Joukko yksityishenkilöitä järjesti yhteistyössä Punaisen Ristin Vaasan suomalaisen osaston kanssa tavara- ja vaatekeräyksen turvapaikanhakijoille. Lahjoituksia tuli valtavasti ja niitä lajitellaan sekä jaetaan vielä pitkään. Erikseen järjestettyjen jakotilaisuuksien lisäksi vastaanottokeskukselle on toimitettu runsaasti astioita ja pyyhkeitä suoraan jaettavaksi. Lisäksi lahjoituksista on koottu tarpeen mukaan erilaisia paketteja muun muassa hätämajoituksiin. 

Kiitos kaikille lahjoittaneille! Ja pahoittelut teille, joiden lahjoituksia emme pystyneet ottamaan vastaan.

Osastomme on saanut paljon yhteydenottoja ja joukko yksityishenkilöitä on aktivoitunut auttamishalussaan.

Mikäli haluat jotenkin auttaa asiaa, voit tuoda tavaroitasi SPR:n Vaasan suomalaisen osaston kerhotiloihin Kauppapuistikko 26 torstaina 10.9. kello 16-18 tai perjantaina 11.9. kello 9-12. Jotta emme huku tavaraan ja toiminta pystyy tiloissa jatkumaan normaalisti toivomme että kunnioitatte mainittuja kellonaikoja.

Osastomme hätäapukeräys Nepalin maanjäristyksen uhreille onnistui yli odotusten! Keräystuloksemme on nyt huikeat 16.612,17 euroa!! Se tilitetään lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta on jo tähän mennessä lähtenyt mittavia avustuksia Nepaliin. Ja uuden järistyksen myötä avun tarve kasvaa entisestään. Lahjoittaa voi edelleen.

Voimia kaikille, joita onnettomuus on kohdannut tavalla tai toisella.

Tapahtumat

10.12.2015 - 11.12.2015
Sijainti:
Kauppapuistikko 26, 65100, Vaasa

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.