ENSIAPUKOULUTUS

KATSO TULEVAT YLEISÖKURSSIMME KOHDASTA ”TAPAHTUMAT”

Osastomme tarjoaa ensiapukoulutuksia yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tarpeisiin, sekä omissa toimitiloissamme Kauppapuistikolla että asiakkaan tiloissa. Ammattitaitoisten ensiavun- ja terveystiedon kouluttajiemme reservillä ja ajantasaisilla välineillä resurssimme koulutusten järjestämiseen ovat erinomaiset. Yritykset voivat lähettää henkilöstöään myös yleisökursseillemme, joita pidetään vuoden mittaan useita.
Koulutukset noudattavat Suomen Punaisen Ristin virallisia ensiapukoulutussisältöjä, mutta asiakkaan toivomuksesta on tarvittaessa mahdollista painottaa jotakin tiettyä osa-aluetta.

Viralliset EA1-, EA2- sekä hätäensiapukurssit sisältävät aina todistuksen kurssin hyväksytysti suorittaneille. Tilauksesta järjestämme myös täysin asiakkaan omiin tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia ja käytännön harjoituksia.

HINNAT:

SPR Ensiapukurssi EA 1®                                                                                      149,00 €/hlö

SPR Ensiapukurssi EA 2®                                                                                      149,00 €/hlö

SPR Hätäensiapukurssi 8 t®                                                                                    99,00 €/hlö

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus                                                          85,00 €/hlö           

 

OHJE ENSIAPUKURSSIEN KERTAAMISESTA

1)    Mikäli EA1- tai EA2-todistus on voimassa, voi todistuksen uusia käymällä vähintään neljän tunnin hätäensiapukoulutuksen, nyt myös verkkokoulutuksena. 

2)    EA1- ja EA2-kurssin voi kerrata hätäensiapukurssilla vain yhden kerran! Sen jälkeen EA1- tai EA2-kurssi on käytävä uudelleen.

3)    Hätäensiapu 4-8 h vastaa EA1-kurssin 4-8 ensimmäistä tuntia, eli EA1-kurssille voi ilmoittautua myös kertaajaksi. Tällöin kertaaja osallistuu vain kurssin ensimmäiseen päivään.

SPR:n jäsenille, opiskelijoille, eläkeläisille ja työttömille EA1- ja EA2 -kurssit 129 €/hlö (esittämällä asiakirjan, josta käy ilmi oikeus alennukseen). Hintoihin sisältyy todistus koulutuksen hyväksytysti suorittaneille.

 

ILMOITTAUTUMINEN: 

Koulutukseen ilmoittaudutaan suoraan ilmoittautumislinkin kautta tai sähköpostitse toimisto@sprvaasa.fi

Osallistuminen pyydetään vahvistamaan maksamalla kurssimaksu etukäteen tilille Ålandsbanken FI89 6601 0010 5878 48. Voit pyytää koulutuksesta myös laskun (e-laskutus onnistuu). Mikäli koulutuksen järjestäminen joudutaan perumaan järjestäjälle ilmenneen esteen vuoksi, palautetaan koko kurssimaksu asiakkaalle.

PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuneen tulee perua osallistumisensa viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Sitä myöhemmissä sairastumistapauksissa kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan. Muussa tapauksessa kurssimaksua ei palauteta.

RYHMILLE (max. 15 hlöä):

SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t)                                                                            1600,00 €/ryhmä

SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t)                                                                            1600,00 €/ryhmä

SPR Hätäensiapukurssi 8 t®                                                                                  1100,00 €/ryhmä

SPR Hätäensiapukurssi 4 t®                                                                                    850,00 €/ryhmä                                                                                                                       

Ryhmähintoihin sisältyy todistus jokaiselle koulutuksen hyväksytysti suorittaneelle. Ryhmähintoihin lisätään mahdolliset ensiapuopettajan matka- ja päivärahakulut. Pyydä tarjous!

Muut asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt ensiavun- ja terveystiedon koulutukset hinnoitellaan tarjouspyyntöjen perusteella. Ensiapukoulutuksemme eivät ole arvonlisäverollisia, koska olemme yleishyödyllinen järjestö.

 

SPR Vaasan suomalainen osasto, Kauppapuistikko 26, 65100 Vaasa

puh. 0400 878 910 tai toimisto@sprvaasa.fi