ENSIAPUKOULUTUS

PUNAINEN RISTI ENSIAPU

Punainen Risti Ensiapu on osa Suomen Punaisen Ristin ja koko maan valmiuden ja varautumisen kokonaisuutta. Koulutamme auttajia, jotka uskaltavat ja osaavat toimia yllättävissä ensiapua vaativissa tilanteissa. Toimintaamme ohjaavat Punaisen Ristin periaatteet, eettiset toimintaohjeet ja halu suojella elämää.

Tuottomme ohjataan Punaisen Ristin kotimaan valmius- ja ystävätoimintaan. Osallistumalla Punaisen Ristin ensiapukoulutukseen, olet osa avun ketjua.

Koulutamme ympäri Suomen ja järjestämme ensiapukursseja monin eri toteutusmuodoin. Voit osallistua kaikille avoimiin ensiapukoulutuksiin tai tilata kurssin henkilöstölle tai ryhmälle.

Kaikki kurssimme ovat sertifioituja ja niistä saatava SPR ensiaputodistus on voimassa kolme vuotta. Voit luottaa kurssiemme laatuun ja osaamiseemme.

Haluatko luotettavan ja yhteiskuntavastuullisen kumppanin elämän tärkeimpien, henkiä pelastavien taitojen oppimiseen? Tutustu kurssikalenteriimme ja opi ensiaputaidot kanssamme!

 

OHJE ENSIAPUKURSSIEN KERTAAMISESTA

1)    Mikäli EA1- tai EA2-todistus on voimassa, voi todistuksen uusia käymällä vähintään neljän tunnin hätäensiapukoulutuksen, nyt myös verkkokoulutuksena. 

2)    EA1- ja EA2-kurssin voi kerrata hätäensiapukurssilla vain yhden kerran! Sen jälkeen EA1- tai EA2-kurssi on käytävä uudelleen.

3)    Hätäensiapu 4-8 h vastaa EA1-kurssin 4-8 ensimmäistä tuntia, eli EA1-kurssille voi ilmoittautua myös kertaajaksi. Tällöin kertaaja osallistuu vain kurssin ensimmäiseen päivään.

 

VERKKOKOULUTUKSET

Osastomme tarjoaa hätäensiapukoulutuksia verkossa.

HINNAT:

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® verkkokoulutus                                          109,00 €/hlö

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® verkkokoulutus                                           85,00 €/hlö 

Koulutukseen ilmoittaudutaan sähköpostitse toimisto@sprvaasa.fi

 

 

SPR Vaasan suomalainen osasto, Kauppapuistikko 26, 65100 Vaasa

puh. 0400 878 910 tai toimisto@sprvaasa.fi

 

 

 

Päivitetty 11.9.2023