Kotouttamistoiminta

AK
Kuvaaja: AK
"Kaverikerhossa tavataan joka torstai klo 17"
Kaverikerhon tapaamiset joka torstai klo 17-19 Herttoniemenrannan ala-asteella
 
Kaverikerho
 
Tule tutustumaan suomalaisiin ja kansainvälisiin kavereihin ja harjoittelemaan suomen kieltä!

Kerhon kieli on suomi, ja käytämme englantia tarvittaessa apukielenä. Puhutaan suomea -kerhossa käsittelemme teemoja, jotka liittyvät suomalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan sekä kerholaisia kiinnostaviin aiheisiin. Pääasia on kuitenkin suomen kielen harjoittelu ja yhdessäolo. 

 
Paikalla on suomenkielen opettaja joka viikko. 

Jos haluat tulla vapaaehtoiseksi, ota yhteyttä sähköpostitse

Seuraa Kaverikerhoa Instagramissa
Seuraa Kaverikerhoa Facebookissa
 
Aika ja paikka: Joka torstai klo 17-19 Herttoniemenrannan ala-aste Petter Wetterintie 5  Herttoniemenrannassa. 

***

 

Naisten hyvinvointipäivät maahanmuuttajille

Järjestämme vuoden aikana kolme Naisten hyvinvointipäivää, jotka on suunnattu erityisesti maahanmuuttajanaisille. Tapahtumat pidetään päivällä ja lapset ovat tervetulleita mukaan.

Vain naisille suunnatuille tapahtumille on kysyntää ja hyvinvointipäivät ovatkin olleet suosittuja. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Laurea ammattikorkeakoulu ja sen opiskelijat, Mieli ry ja osastomme ensiapuryhmä. Osanottajina ovat olleet eri oppilaitosten opiskelijat ja yksittäiset maahanmuuttajanaiset. Tapahtumat pyrkivät elämyksellisen ja vuorovaikutteisen toiminnan kautta antamaan tietoa hyvinvoinnista ja tutustuttamaan naisia toisiinsa ja kantasuomalaisiin.  Osalle naisista osallistuminen on ollut ainoa mahdollisuus saada kontakteja kodin ulkopuolella. Hyvinvointipäivässä joogataan, keskustellaan, askarrellaan ja leikitään. Siellä tarjotaan myös kevyt lounas.