Ensiapuryhmä

Herttoniemen osaston ensiapuryhmä

Haluatko auttaa? Kaipaatko uutta harrastusta, jolla on merkitystä? Haluatko tutustua uusiin kivoihin ihmisiin Herttoniemessä? Haluaisitko saada lisää ensiaputaitoja? 

TERVETULOA ENSIAPURYHMÄÄN!

Me tarvitsemme lisää auttajia - juuri sinua. Ensiapuryhmässä kokoonnumme säännöllisesti opettelemaan, harjoittelemaan ja pitämään yllä ensiaputaitoja. Kokoonnumme joka toinen keskiviikko klo 18.00 - 20.00 Näätätien kerhohuoneella osoitteessa Näätätie 21, lisäksi järjestämme kursseja ja tapahtumia sekä osallistumme mm. ensiapupäivytyksiin.

Jokaisella kerralla on oma teemansa (alustava kevään 2020 ohjelma alla). Lisätietoja Facebookissa Herttoniemen osaston ensiaputoiminta: https://www.facebook.com/sprHerttoniemiEA/ ja Oma Punainen Ristissä

Harjoittelu on maksutonta, eikä siihen vaadita ennakkotaitoja tai -tietoja. Ensiapuryhmätoimintaan voit osallistua omien mahdollisuuksiesi mukaan.

Tervetuloa tutustumaan ja kyselemään!

 

❤️Alustava ohjelma syyskaudelle 2020 (muutokset mahdollisia):❤️

Paikka: Näätätie 21, kerhohuone
Aika: parillisten viikkojen keskiviikko klo 18-20

8.1. Tupaantuliaiset, Uusien jäsenten ilta, Yhteisen Lipun alla -kurssi (huom klo 18-20.30)
22.1. Elvytys, taktiikka
5.2. Vuotaa-vuotaa, sidonta
19.2. Paleltumat, hypotermia, palovammat
4.3. Itsehoitolääkkeet ja mittarit (?)
18.3. Vierailevana asiantuntijana Ensiaputoiminnan koordinaattori Niina Hirvonen Helsingin ja Uudenmaan piiristä: Ensiarvion tekeminen
1.4 Maastossa johdettu etsintäharjoitus ml. hätä-EA
15.4. Harjoitus: ensiapupäivystäjä kohtaa auettavan
29.4. Autettavan siirto, siirtovälineet ja ergonomia
13.5. Tulipalot ja alkusammutus
27.5. Kauden päättäjäiset

Lisätietoja: herttoniemi.spr.ea@gmail.com

❤️Lisäksi järjestämme yleisölle ja eri organisaatioille mm Auttajakursseja, kodin turvallisuuskursseja, osallistumme ensiapupäivystyksiin, henkisen tuen opintopiiriin ja paljon muuta! Tervetuloa mukaan harrastukseen, jolla on merkitystä!