Herttoniemi

Joonas Brandt, SPR Kuvapankki
Kuvaaja: Joonas Brandt, SPR Kuvapankki
"Herttoniemen osasto on aktiivinen toimija. Autamme alueen senioreita, koulutamme ensiaputaitoja, ylläpidämme valmiutta, edesautamme maahanmuuttajien kotoutumista ja järjestämme keräyksiä. Tule mukaan auttamaan!"
RK
Kuvaaja: RK
"Korttelitupa on tukikohtamme osoitteessa Siilitie 7 T"
Sijainti:
Siilitie 7 T, 00800, Helsinki
Puhelin: 
+358400774120
Sähköposti: 
herttoniemi@punainenristi.fi

Punaisen Ristin Herttoniemen osasto

Haluatko auttaa? Haluatko vapaaehtoiseksi Itä-Helsingissä ja Herttoniemessä?

Herttoniemessä asuu erilaisia ihmisiä. Osa on asunut alueella jo vuosikymmeniä, osa vasta totuttelee asumista Suomessa. Herttoniemessä asuu niin yksinäisiä, lapsiperheitä ja nuoria kuin vanhuksiakin.

Herttoniemessä on myös monia avun tarvitsijoita. Mieti miten sinä haluaisit auttaa Herttoniemessä oman alueesi läheisiä tai vaikkapa kauempaakin katastrofin koittaessa. Vapaaehtoistyötä Herttoniemessä voi tehdä monella tapaa. 

Senioritoiminta | Ensiaputoiminta | Keräykset | Kotouttamistoiminta maahanmuuttajille 

Tutustu toimintaamme ja tule rohkeasti mukaan.

Parhaiten saat tietoa SPR Herttoniemen ajankohtaisista asioista seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa

Voit myös tulla käymään toimistollamme. Meillä on avoimet ovet aina torstaisin klo 12-14. Osoite: Korttelitupa Siilitie 7 T

Tilaa uutiskirje osaston vapaaehtoisille ja muille toiminnasta kiinnostuneille:
Liity uutiskirjeen sähköpostilistalle tästä linkistä.

Uutiset

SPR/ Petteri Kivimäki
Kuvaaja: SPR/ Petteri Kivimäki
"Ystävätoimintaa"

SPR Herttoniemen osasto järjestää kevään 2018 aikana kaksi koulutusta Helsingin suomenkielisen työväenopiston kanssa. Kurssipaikkana Itäkeskus Stoa, Turunlinnantie 1,  Helsinki. Kursseille voi ilmoittautua Työväenopiston Ilmonet.fi-sivuston kautta

Henkinen tuki –kurssi 04.03.2018 - 04.03.2018 (6 t)                                                                           Ilmonetin kurssikoodi:H180932, https://ilmonet.fi/#!code=H180932

SPR/ Leena Koskela
Kuvaaja: SPR/ Leena Koskela
"EA ryhmä"

Osaatko auttaa? Tarvitsetko lisää ensiaputaitoja?

Ensiapuryhmässä opitaan uutta kivassa porukassa ja ylläpidetään samalla ensiaputaitoja.Oppiminen tapahtuu helpolla ja hauskalla tavalla tekemisen kautta. Tule mukaan meidän mukavaan porukkaan.Ehkä aloitamme yhdessä elintärkeän uuden harrastuksen?!

RK
Kuvaaja: RK
"Siiltie 7G varasto"

Keräyspaikkana on S i i l i t i e  7 G   Varasto  Keräysaika maanantai  13.11.17 klo 10-13

Voit tuoda ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia kodin perustamiseen tarvittavia tarvikkeita, kuten astioita, keittiötarvikkeita, verhoja. Tuothan vain sellaisessa kunnossa olevia tavaroita, joita voisit itse käyttää, tai antaa vaikka naapurillesi.Erityisesti on tarve kattiloista,  pannuista  ja muista keittiövälineistä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.