Ensiapuryhmän tilaaminen?

Oletko järjestämässä yleisö- tai muuta tapahtumaa
 

Jos olette järjestämässä yleisötapahtumaa tai muuta tapahtumaa, mihin tarvitsette ensiapupäivystystä niin SPR Kokkolan suomalaisen osaston ensiapuryhmä on käytettävissänne erikseen sovittua korvausta vastaan.

Ensiapuryhmämme toimintaa valvoo Suomen Punainen Risti.

Käytössämme on perustason päivystyspalveluauto (Kokkolan kaupungin vara-ambulanssi) Ensiapuryhmällämme on myös defibrilaattoriosaaminen. 

Käytettävissänne on taitava ensiapuryhmä, jonka jokaisella ea-päivystäjällä on suoritettuna vähintään EA1- ja EA2-koulutus. Lisäksi ea-päivystäjillä on suoritettuna päivystyslupakurssi, defibrillaattorin käyttökurssi, henkisentuenkurssi ja etsintäkurssi. Ensiapupäivystäjät ovat kaikki 18-vuotiaita. Yleisötilaisuuden luonteen mukaan ensiapuryhmällämme on mahdollisesti käytettävissä myös lääkäri joissain ensiapupäivystyksissä.

Pystymme järjestämään tarvittaessa useampi päiväisempiäkin ea-päivystyksiä. Siitä esimerkkinä olemme jo useiden vuosien ajan järjestäneet Kaustisen kansanmusiikkifestivaalien ensiapupäivystyksen ja v.2011 asuntomessujen ensiapupäivystyksen yhteistyössä Kaustisen, Himangan ja Toholammin osastojen ensiapuryhmien kanssa.

Ensiapuryhmällämme on käytössä mm. defibrillaattori, sidostarvikkeet, ambulanssivarusteltu päivystyspalveluauto, 2 kpl tutkimuspöytiä, 2 kpl pyörätuolia ja rollaattoria. Majoitustarvikkeita käytössämme on 15 sänkyä patjoineen, peittoineen ja tyynyineen.

Ennen ensiapupäivystyksen alkua allekirjoitamme järjestäjän kanssa kirjallisen sopimuksen ea-päivystyksestä, joka pitää sisällään mm. päivystysajat, ea-päivystäjien määrän, käytettävät ensiapumateriaalit, ea-vastuuhenkilön/-henkilöiden tiedot, hinnan sekä tarvittaessa muut käytännön järjestelyasiat.

Ensiapuryhmämme yhteyshenkilöt ovat

Keijo Wallin 040 765 4121

Ota Yhteyttä !