Kokkola

Sijainti:
-, -, Kokkola
Sähköposti: 
kokkolan.osasto@gmail.com

.

Uutiset

Ystävätoiminnassa on aina tilaa uusille vapaaehtoisille! 

Tule mukaan toimintaan tekemään parempaa huomista yksinäisille ikäihmisille ja muille tukea tarvitseville. Ystävätoiminnassa voit itse valita paljonko olet valmis antamaan aikaasi ja millaiseen toimintaan haluat mukaan. 

Ystävätoiminnan peruskurssilla kuulet toiminnasta ja mahdollisuuksista. Peruskoulutuksia järjestetään Kokkolassa noin joka toinen kuukausi ja peruskurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua myös muihin ystävätoiminnan koulutuksiin. 

Haluaisitko saada varmuutta ensiavun antamiseen? olisitko kiinnostunut SPR ensiapupäivystäjänä toimimisesta? 

SPR Kokkolan osasto järjestää avoimet ensiapu harjoitukset SPR kirppiksen tiloissa Kokkolassa (Vaunumiehenkatu 4B) Keskiviikkona 27.3 klo 18. Yhdessä mukavassa porukassa harjoitelullaan peruselvytystä ja sydäniskurin käyttöä.

Lisätietoja Kokkolan Suomalaisen osaston ensiapuryhmä, ryhmänvetäjä Keijo Wallin p. 040 765 4121 

Kokkolan ystävätoiminnassa on lähdetty suunnittelemaan yksinäisyyden ehkäisyä soittoystävätoiminnan kautta. Soittoystäväksi voi tulla kuka tahansa SPR ystävätoiminnan peruskurssin käynyt vapaaehtoistoimija. Soittoystävä on SPR vapaaehtoistoimija.

Oletko kiinnostunut toimimaan soittoystävänä? Ota yhteyttä ystävävälitykseen p. 0400 442 953 tai hilkka.lehtinen@punainenristi.fi

Tervetuloa mukaan!!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.