Kokkola

Sijainti:
-, -, Kokkola
Sähköposti: 
kokkolan.osasto@gmail.com

Uutiset

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Petäjävedellä esiintynyt Marja Korhonen valloitti yleisönsä ajatuksia herättävällä puheenvuorollaan"

Ystävätoiminnan kevätjuhlat pidettiin tänä keväänä Petäjävedellä ja Seinäjoella. Juhlat  keräsivät  edellisvuosien tapaan hyvin osallistujia. Molemmissa juhlissa oli noin 120 osallistujaa: ystävätoiminnan vapaaehtoisia, ryhmänohjaajia, ystävävälittäjiä sekä omaishoidon tukitoiminnan vapaaehtoisia.

Minttu Nikula
Kuvaaja: Minttu Nikula
"Jouluinen tunnelma uudella toimistolla"

Ystävätoimisto on muuttanut uusiin, tunnelmallisiin tiloihin Hagströmin kulman vanhan nahkatehtaan ullakolle. Ystävätoiminnanohjaaja Minttu Nikula summaa ajatuksiaan uusista tiloista näin:

-"Kokkolassa ensi vuoden toiminnassa painopiste yksinäisyyden ehkäisyssä on yhteisöllisyys ja hyvinvointi kulttuurin avulla. Nahkatehtaan persoonalliset tilat houkuttavat järjestämään neulontatuokioita, draamapajoja, yhteisöllisiä aamupaloja ja niin pois päin. Myös taideapteekkitoiminnan vapaaehtoiset ovat kiinnostuneita järjestämään kursseja tiloissa. Katsotaan mitä kaikkea keksimme."

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Tapahtumat

19.2.2019
Sijainti:
Vaunumäenkatu 4 B, 67100, Kokkola
9.3.2019
Sijainti:
Miilutie 2, 63700, Ähtäri

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.