Korso

Sijainti:
.-, 01450, Vantaa
Sähköposti: 
korso@punainenristi.fi

Facebook: facebook.com/sprkorso

Tule mukaan osastomme toimintaan! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Luo vapaaehtoisen profiili Oma Punainen Risti -sivustolla tai ota yhteyttä sähköpostitse tai soita.

Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Ajankohtaista:

Useat kaupungit ovat pyytäneet Suomen Punaisen Ristin apua tartuntajäljitykseen ja koronarokotuksissa tukemiseen. Vantaan kaupunki on lisäksi pyytänyt apua jalkautuvaan monikieliseen neuvontaan. Vapaaehtoistehtäviin haetaan nyt satoja ihmisiä pääkaupunkiseudulla. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Ilmoittautumislinkit Vantaalle:

KORONANEUVONTA: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/10528

KORONAROKOTUKSISSA AVUSTAMINEN: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/10129

VAPAAEHTOISRESERVIIN: Luo vapaaehtoisen profiili Oma Punainen Risti -sivustolla tai ota yhteyttä sähköpostitse tai soita.

Koronavirustilanne on edelleen hankala Suomessa ja pääkaupunkiseudulla ollaan koronaepidemian leviämisvaiheessa. Lue vapaaehtoisten turvallisuus- ja toimintaohjeet.

Koivukylän Lähisanomat julkaisi lokakuussa 2020 artikkelin Korson osaston korona-ajan toimista. Lue juttu digiarkistosta tästä.

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tulevia kursseja: -

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SPR Korson osasto

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.