Korso

Sijainti:
.-, 01450, Vantaa
Sähköposti: 
korso@punainenristi.fi

Facebook: facebook.com/sprkorso

Tule mukaan osastomme toimintaan! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Luo vapaaehtoisen profiili Oma Punainen Risti -sivustolla tai ota yhteyttä sähköpostitse tai soita.

Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Ajankohtaista:

Punaisen Ristin viikkoa vietetään 3.-9.5.2021 - jaetaan turvallisuustietoutta ja ensiapuohjeita verkossa #PunaisenRistinViikko. Lue lisää.

Vantaan kaupungin koronarokotuksissa avustaminen jatkuu, tartuntajäljitys, rokotusten jälkitarkkailu ja monikielinen neuvonta ovat päättyneet. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Ilmoittaudu mukaan:

KORONAROKOTUKSISSA AVUSTAMINEN: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/10129

VAPAAEHTOISRESERVIIN: Luo vapaaehtoisen profiili Oma Punainen Risti -sivustolla tai ota yhteyttä sähköpostitse tai soita.

Koronavirustilanne on edelleen hankala Suomessa ja pääkaupunkiseudulla ollaan koronaepidemian leviämisvaiheessa. Lue vapaaehtoisten turvallisuus- ja toimintaohjeet.

Koivukylän Lähisanomat julkaisi lokakuussa 2020 artikkelin Korson osaston korona-ajan toimista. Lue juttu digiarkistosta tästä.

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tulevia kursseja: -

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SPR Korson osasto

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.