Gimis – Punaisen Ristin tapahtumatori 6.–11.6.2017

Tiedätkö, mitä gimis tarkoittaa? Gimis on vanhaa stadin slangia ja tarkoittaa hyvää tai kivaa – ihan niin kuin vapaaehtoistyön tekeminenkin on!

Punaisen Ristin oma tapahtumatori Gimis valloittaa Kansalaistorin kesäkuussa. Kuuden päivän mittaisessa iloisessa kesätapahtumassa voit tutustua SPR:n monipuolisiin toimintoihin sekä kotimaassa että ulkomailla.

Tule verestämään ensiaputaitojasi, tekemään second hand –löytöjä Kontin pop-up-myymälässä tai kurkistamaan katastrofialueilla käytössä olevan evakuointisairaalan sisälle.

Lapset pääsevät tutustumaan leikin kautta ensiavun ja auttamisen maailmaan, kun lempipehmolelujen vaivoja hoitava Nallesairaala avaa jälleen ovensa. Viikon aikana kuullaan kiinnostavia ja ajankohtaisia keskusteluja, nautitaan viihdyttävistä musiikkiesityksistä ja päästään osallistumaan niin lounasjumppaan kuin sirkustyöpajaankin! Hyvän elämän eväät –kahvilassa tarjotaan koko viikon ajan kahvia.

Päiväkohtainen ohjelma on jaettu temaattisesti ja se tarkentuu koko kevään ajan: tarkista aikataulut ja tarkat ohjelmatiedot www.gimis.info -sivustolta.

Tervetuloa pistäytymään paikalle tai viihtymään vaikka koko päiväksi – torilla tavataan!