Ilmoittautuminen

Kimmo Holopainen
Kuvaaja: Kimmo Holopainen

Ilmoittautuminen yleiskokoukseen Helsingissä on päättynyt 

Jos sinulla on kysymyksiä ilmoittautumisen suhteen, tai haluat muuttaa tai peruuttaa tai saada peruutuspaikan, niin ota yhteyttä Annakaisa Stockukseen, annakaisa.stockus(at)punainenristi.fi tai omaan piiriisi. Puhelinvaihteemme on 020 701 2000.

 

Katso ohjeet majoitusvarauksista täältä.

Osallistumismaksut

Osastojen hallitukset päättävät äänivaltaisten edustajiensa majoitus- ja muiden kulujen korvauksista.

  • Täysi kokouspaketti (kokouspalvelut, lounaat, kahvit ja iltajuhla) 90 euroa
  • Kokouspaketti ilman iltajuhlaa (kokouspalvelut, lounaat ja kahvit) 40 euroa
  • Vain iltajuhla (ohjelmineen ja ruokailuineen) 50 euroa

Osallistumismaksut voi maksaa verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä tai laskulla, joka toimitetaan osallistujan antamaan laskutusosoitteeseen.

Nuorten etkot perjantaina 9.6.

Yleiskokoukseen osallistuvat nuorisojäsenet ovat tervetulleita Nuorten etkot -tapahtumaan perjantaina 9.6. klo 18.00-21.30 Finlandia-talolla. Etkoilla nuoret valmistautuvat yleiskokoukseen, osallistuvat puheenjohtajiston ja hallituksen ehdokkaiden vaalitenttiin sekä tutustuvat kokousrutiineihin. Tilaisuus on nuorisojäsenille maksuton ja siihen ilmoittaudutaan yleiskokouksen ilmoittautumislinkin kautta. Tapahtumassa on tarjolla pientä iltapalaa.

Reddie-parkki

Yli 5-vuotiaat lapset voi tuoda kokouksen ajaksi hoitoon Reddie-parkkiin, joka sijaitsee Finlandia-talolla. Reddie-parkki on maksuton ja siihen ilmoittaudutaan yleiskokouksen ilmoittautumislinkin kautta. Paikalla on koko ajan lapsista huolehtivat valvojat ja tarjolla on kivaa ohjelmaa, pelejä ja leikkiseuraa.

Ilmoittautuminen kokouspaikalla

Kaikki yleiskokousvieraat ilmoittautuvat saapuessaan kokouspaikalle. Äänivaltaiset kokousedustajat ja muut osallistujat ilmoittautuvat omilla ilmoittautumispisteillään ja iltajuhlaan ilmoittautuneet saavat samalla lippunsa.

Ilmoittautumisen yhteydessä tarkistetaan äänivaltaisten edustajien valtakirjat tai pöytäkirjanotteet ja jaetaan kokousmateriaali, äänestysliput sekä osallistujakortti.