Jäsenlehti

Auttamisen iloa - valokuvauskisa

SPR Kuopion osasto julistaa avatuksi valokuvauskisan vuoden 2019 jäsenkalenterin kuvista. Kuvien aihepiirien on liityttävä SPR Kuopion osaston toimintaan ja kuvattaessa olisi hyvä huomioida, että kuva on helppo tunnistaa Punaisen Ristin toiminnaksi (esimerkiksi kuvassa on näkyvillä Punaisen Ristin tai SPR Kuopion osaston tunnus).

Kuvauskisan tuomarina toimivat tiedottaja Laura Tossavainen, jäsenmestari Heli Nuutinen ja valokuvaaja Petri Jauhiainen. Palkitsemme kalenterin kansikuvan 50 euron (1kpl) ja jokaisen kuukauden pääkuvan 30 euron (12 kpl) lahjakortilla Punaisen Ristin verkkokauppaan. 

Osallistu kuvakisaan vähintään 6 Mt kuvalla, jonka olet itse ottanut ja sen julkaisemiseen on lupa kuvattavilta. Kuvat tulee lähettää 30.9. mennessä jasenlehti@gmail.com Tarkemmat ohjeet ja kisan säännöt löydät linkistä alta.

- - - - -

Vuoden 2018 ja 2017 jäsenlehdet on julkaistu seinäkalenterin muodossa ja on postitettu jäsenperheille postitse ennen joulua. Kyseistä seinäkalenteria annetaan jäsenlahjana uusille osaston jäsenille niin kauan alkuvuonna, kun kalentereita riittää. Kalenteria ei julkaista sähköisenä ennakkoon ja julkaistaan nimipäiväkalenterioikeuksien vuoksi ilman nimipäiviä.

SPR Kuopion osasto julkaisee jäsenilleen Jäsenlehteä. Välillä sitä on tehty yhteistyössä Kuopion järvipelastajien kanssa. Ohessa on lehden sähköiset versiot muutamalta viime vuodelta.

Jäsenlehden aineistot pyydetään lähettämään osoitteeseen jasenlehti(at)gmail.com HUOM! vaihda (at) -> @-merkiksi. Lehden toimituskunta päättää kuvien ja tekstien julkaisusta. Kuvaajalla tulee olla kuvauslupa asianomaisilta, mikäli kuvissa on henkilöitä. Aineiston lähettäjän tulee kertoa viestissään kuvaajan nimi, kuvateksti ja oma nimensä.

Juttuja kuvineen voidaan julkaista pitkin vuotta sähköisesti Uutisina tai Blogiteksteinä. Kirjoita silloin jäsenlehden sähköpostin otsikoksi, missä toivot jutun julkaistavan.