Jäsenlehti

Vuoden 2019, 2018 ja 2017 jäsenlehdet on julkaistu seinäkalenterin muodossa ja on postitettu jäsenperheille postitse ennen joulua. Kyseistä seinäkalenteria annetaan jäsenlahjana uusille osaston jäsenille niin kauan alkuvuonna, kun kalentereita riittää. Kalenteria ei julkaista sähköisenä ennakkoon ja julkaistaan nimipäiväkalenterioikeuksien vuoksi ilman nimipäiviä.

SPR Kuopion osasto julkaisee jäsenilleen Jäsenlehteä. Välillä sitä on tehty yhteistyössä Kuopion järvipelastajien kanssa. Ohessa on lehden sähköiset versiot muutamalta viime vuodelta.

Jäsenlehden aineistot pyydetään lähettämään osoitteeseen jasenlehti(at)gmail.com HUOM! vaihda (at) -> @-merkiksi. Lehden toimituskunta päättää kuvien ja tekstien julkaisusta. Kuvaajalla tulee olla kuvauslupa asianomaisilta, mikäli kuvissa on henkilöitä. Aineiston lähettäjän tulee kertoa viestissään kuvaajan nimi, kuvateksti ja oma nimensä.

Juttuja kuvineen voidaan julkaista pitkin vuotta sähköisesti Uutisina tai Blogiteksteinä. Kirjoita silloin jäsenlehden sähköpostin otsikoksi, missä toivot jutun julkaistavan.