Laukaa

Sijainti:
-, 41340, Laukaa
Sähköposti: 
spr.laukaa@gmail.com

Uutiset

Liisa Sundberg
Kuvaaja: Liisa Sundberg

Kuhankosken perheryhmäkodin pojat haastoivat Laukaan ystäväkerholaiset maanantaina 11. syyskuuta miniolympialaisiin. Kymmenhenkinen ystäväryhmä jaettiin kahteen joukkueeseen, Jafarin päälliköimiin Susiin  ja Faroghin Leijoniin. Liekö ollut taktinen veto, että mummot kestittiin ennen ottelua poikien valmistamalla maukkaalla afganistalaisella aterialla. Aterian aikana mummoikäiset ystävät muistelivat omaa nuoruuttaan, minkälainen Suomi oli vuosikymmeniä sitten ja minkälaista oli silloin 17-vuotiaan elämä. Kuhankosken pojistahan useimmat ovat 17-vuotiaita.

Oletko jäämässä lähiaikoina eläkkeelle vai ovatko eläkepäivät vasta alussa? Eläkkeelle siirtyminen on iso elämänmuutos. Siihen kannattaa varautua ja miettiä mitä merkitsee, kun aamulla ei enää tarvitse lähteä töihin. Tule keskustelemaan, miten arkesi muuttuu.

kahtena tiistaina 19.9. ja 26.9 ja torstaina 28.9 klo 17.30 - 20.30

Laukaan kirjasto, Vuojärventie 2

Eeva Vuorimies
Kuvaaja: Eeva Vuorimies

Yhdessä laulaminen on  mukavaa. Se tuli todistetuksi  tänä kesänä kahdessa   SPR:n ystäväkerhon järjestämässä yhteislaulutilaisuudessa, toukokuussa laulettiin Palvelutalo Sarahovissa ja elokuussa Sylvin päivänä Kantolantiellä Hoivakoti Sylvissä. Säestyksestä Sylvissäkin vastasi hanuristi Jaakko Kuoppala kumppaneineen. Mukana laulamassa olivat tietysti Hoivakoti Sylvin asukkaat, mutta runsaasti myös muita ikäihmisiä. Samalla tuli tutuksi melko uuden Hoivakodin toiminta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.