Laukaa

Sijainti:
-, 41340, Laukaa
Sähköposti: 
spr.laukaa@gmail.com

Uutiset

Osaston vapaaehtoiset tekivät lauantaina 8.6.2019 retken Tampereelle.  Kävimme tutustumassa Logistiikkakeskukseen, jonka monipuolisuus yllätti useimmat vierailijat.  Asia oli niin kiinnostava, että aikataulumme venyi suunnitellusta.  Samalla vietiin Logistiikkakeskukseen Jyväskylän osaston terveisinä kolikkoämpäreitä.

Seija Tervasmäki
Kuvaaja: Seija Tervasmäki

Valkolassa vietettiin Kotiseutujuhlaa 26.5.2019.  Monipuolisen juhlaohjelman lisäksi Nallesairaalassa vierailijat saivat tutustua sen toimintaan.  Hyvää hoitoa saivat mm. Nalle Puh ja Miska-karhu.  Maahanmuuttaja Miska, 38 v,  sai uuden nenän. Lisäksi tehtiin ensimmäinen sydämensiirto. Kaikki hoidetut voivat hyvin.  

Eeva Vuorimies
Kuvaaja: Eeva Vuorimies
"Juhlaväkeä"

Ystävänpäivän juhlaa vietettiin 14.2.2019 Sarahovin palvelukodissa 85 hengen voimin.  Ohjelmassa oli yhteislaulua, jota säesti Ilkka Koski pianolla ja haitarilla.  Laulutauon aikana lausui Raili Salonen runoja.  Juhlaa johdatteli ja ystävätoimintaa esitteli Liisa Sundberg.  Juhla päättyi kahvitarjoiluun.  Tilaisuudessa oli mukava tunnelma kuten aiemminkin ystävien tavatessa toisiaan. 

Tapahtumat

26. - 28.9.2019
Sijainti:
-Laukaantie 29, 41340, LAUKAA

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.