Tikkurila

"Tervetuloa Spr Tikkurilan osaston vapaaehtoiseksi. "
raxu
Kuvaaja: raxu
"Pieni osa Tikkurilan osaston ea-ryhmäläisiä"
Santtu Pitkänen
Kuvaaja: Santtu Pitkänen
"30.3.2017 osaston kevätkokouksessa SPR ansiomerkin saivat Anu LAckman, Merja Nieminen, Timo Raitio ja Pia Tanninen"
Sijainti:
Tikkuraitti 11, 01300, Vantaa

Tervetuloa Tikkurilan osaston kotisivulle!

Tikkurilan osaston toiminta-alueena on Korson osaston alueita lukuunottamatta koko Itä-Vantaa. Jäseniä osastolla on noin 800.

Tikkurilan osaston tilat ovat aivan Tikkurilan keskustassa Tokmannin talon alakerrassa osoitteessa Tikkuraitti 11 A, 01300 Vantaa (ei postia, eikä jatkuvaa paikallaoloa). 

Tule mukaan toimintaan!

Tule mukaan osastomme toimintaan! Otamme uusia vapaaehtoisia kaikkiin osastomme toimintaryhmiin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan vapaaehtoistoimintaan. Sivupalkista löydät tarkempaa tietoa toimintaryhmistämme. 

Ota yhteyttä

Osaston yhdyshenkilö on Irma Laine, hän ottaa vastaan Tikkurilan osastolle tulevat sähköpostit ja toimittaa ne tarvittaessa eteenpäin. Osaston sähköpostiosoite on tikkurila@punainenristi.fi.

Liity jäseneksi

Ilman jäseniä ja jäsenmaksuja ei mikään yhdistys toimi, ei myöskään Punainen Risti - ei Suomessa eikä maailmalla. Liity siis Tikkurilan osaston jäseneksi. Jäsenyys ei velvoita mihinkään. Voit kannattaa hyvää asiaa joko "hiljaisena" jäsenenä tai osallistua aktiivisesti vapaaehtoistoimintaan. Ihan niin kuin sinusta hyvältä tuntuu. Saat myös jäsenetuja.

Lisätietoa Punaisen Ristin toiminnasta yleensä saat osoitteesta www.punainenristi.fi. Samasta osoitteesta löydät myös tietoa jäseneksi liittymisestä. 

Osaston tiedottaja

Osaston tiedotuksesta vastaa Raija Toivanen, raija.a.toivanen@gmail.com

 

Uutiset

Oletko ollut mukana jo vuosia vai vasta vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla palolla? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla mukana vahvistamassa järjestön vapaaehtoistoimintaa? Oletko harkinnut kouluttajaksi ryhtymistä?

 

Tikkurilan osaston esite on ilmestynyt. Klikkaa uutisen otsikkoa ja katso alla oleva linkki.

Jäsenet ovat tervetulleita Tikkurilan osaston kevätkokoukseen osaston toimistolle 22.3. kello 19. Kokouksessa käsitellään vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös. Toimisto sijaistee osoitteessa Tikkuraittia 11 A (kellari). Tervetuloa!

Tapahtumat

20. - 22.9.2018
Sijainti:
Tikkuraitti 11, 01300, Vantaa