Sonkajärvi

Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Vapaaehtoistoiminnan kehittäjä Tuija Hänninen SPR Savo-Karjalan piiristä jakoi Avun ketju -rintamerkkejä aktiivisille ystävätoimintaan osallistujille ennen ystävänpäiväjuhlan alkua Ravintola Hollivootissa Sonkajärvellä."
Nuutinen Heli
Kuvaaja: Nuutinen Heli
"Ilmarin tuki ry:n lahjoistusdefibrillaattorien luovutustilaisuus Kuopiossa 10.5.2016. Osastomme ensiapuryhmä sai defibrilaattorin päivystyskäyttöön. Piirin toiminnanjohtaja Kaisu Haataja, SPR puheenjohtaja Pertti Torstila, piirin puheenjohtaja Heikki Sederholm, Sonkajärven osaston edustajat Heiskanen Mari ja Honkala Leila."
"Habiba Qasemi, Aino Ojanen ja Anja Tuovinen keräsivät Nälkäpäivänä."
"Sonkajärven ja Sukevan osastot ovat kehittäneet yhteisen toimintamallin, jonka ideana on varmistaa yhteistyössä viranomaisten ja muiden toimijoiden kanssa ensiavun saanti kunnan joka kolkkaan."
"Kevätkokous muutettu pidettäväksi sähköpostikokouksena"
Sijainti:
-, 74300, Sonkajärvi
Sähköposti: 
sprsonkajarvi21@gmail.com

Tervetuloa Sonkajärven osaston sivuille!

Sonkajärven osasto on toinen kunnassa toimiva Punaisen Ristin osasto. Meillä on reilu 100 jäsentä, joista aktiivisia vapaaehtoisia on reilu kolmekymmentä. 

Osastossa on tällähetkellä aktiivista ensiapu-, monikulttuurisuus-, ystävä- ja nuorisotoimintaa.
Näiltä sivuilta löydät lisää tietoa toiminnastamme, tervetuloa mukaan!

 

 

Uutiset

Anja Tuovinen
Kuvaaja: Anja Tuovinen
"Antti käynnisti keräyksen K-Marketin edessä ja Soilen keräysvuoro alkoi."

Nälkäpäivän lipaskeräys järjestettiin Sonkajärvellä perinteisesti S-Market Sonkajärven ja K-Market Marjapaikan edessä torstaista lauantaihin 33 kerääjän voimin. Auttamishalua ja mukavasti käteistä löytyi edelleen sonkajärveläisiltä. Kiitos kaikille kerääjille ja lahjoittajille.

"Punaisen Ristin merkkien saajat "

SPR Sonkajärven osaston 22.3.2022 Pajakahvilassa pidettyyn kevätkokoukseen osallistui 16 osaston jäsentä. Kokouksessa vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja muille tilivelvollisille vuoden 2021 tileistä ja hallinnosta.

Osaston puheenjohtaja Leila Honkala luovutti Punaisen Ristin aktiivimerkit vähintään 3 vuotta aktiivisesti toimineille jäsenille Pirkko Rönkkö, Kirsti Röpelinen ja Elsa Kokkomäki. Maija Tervolle myönnetty aktiivimerkki luovutetaan hänelle myöhemmin.

Anja Tuovinen
Kuvaaja: Anja Tuovinen

SPR Sonkajärven osasto järjesti torstaina 3.3.2022 S-Market Sonkajärven ja K-Market Marjapaikan edessä lipaskeräyksen Ukrainan sodasta kärsivien auttamiseksi. Lahjoittajien puheissa kuului ja keräyksen tuotossa näkyi ihmisten valtava halu auttaa. Päivän kestäneen lipaskeräyksen tuotto oli 1176 €.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.