Sonkajärvi

Nuutinen Heli
Kuvaaja: Nuutinen Heli
"Ilmarin tuki ry:n lahjoistusdefibrillaattorien luovutustilaisuus Kuopiossa 10.5.2016. Osastomme ensiapuryhmä sai defibrilaattorin päivystyskäyttöön. Piirin toiminnanjohtaja Kaisu Haataja, SPR puheenjohtaja Pertti Torstila, piirin puheenjohtaja Heikki Sederholm, Sonkajärven osaston edustajat Heiskanen Mari ja Honkala Leila."
"Habiba Qasemi, Aino Ojanen ja Anja Tuovinen keräsivät Nälkäpäivänä."
"Sonkajärven ja Sukevan osastot ovat kehittäneet yhteisen toimintamallin, jonka ideana on varmistaa yhteistyössä viranomaisten ja muiden toimijoiden kanssa ensiavun saanti kunnan joka kolkkaan."
Sijainti:
-, 74300, Sonkajärvi
Sähköposti: 
sprsonkajarvi@gmail.com

Tervetuloa Sonkajärven osaston sivuille!

Sonkajärven osasto on toinen kunnassa toimiva Punaisen Ristin osasto. Meillä on reilu 100 jäsentä, joista aktiivisia vapaaehtoisia on reilu kolmekymmentä. 

Osastossa on tällähetkellä aktiivista ensiapu-, monikulttuurisuus-, ystävä- ja nuorisotoimintaa.
Näiltä sivuilta löydät lisää tietoa toiminnastamme, tervetuloa mukaan!

 

 

Uutiset

Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Lahjoitus Kirstin lippaaseen S-Market Rutakontorin edessä"

Nälkäpäivän lipaskeräys järjestettiin Sonkajärvellä perinteisesti S-Market Rutakontorin ja K-Market Marjapaikan edessä torstaista lauantaihin yhteensä 31 kerääjän voimin. Keräykseen perjantaina osallistuneet yläkoulun oppilaat kiertelivät lippaineen myös torilla, Osuuspankin pihalla ja koululla. Mukavasti käteistä kilahti lippaisiin, joten aivan kokonaan ei Sonkajärvellä olla korttikauteen siirrytty.

Leena Koskela / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Leena Koskela / Suomen Punainen Risti
"Hallitus 2017-2020, kuvassa: Markku Suokas (vas), Sami Laitinen, Henri Backman, Otto Kari, Eija Karine, Pertti Torstila, Marju Pihlajamaa ja Outi Forsblom."

Pertti Torstila jatkaa järjestön puheenjohtajana

Suomen Punaisen Ristin puheenjohtajaksi valittiin suurlähettiläs Pertti Torstila 11.6. järjestön yleiskokouksessa Helsingissä. Hän on johtanut järjestöä jo kolme vuotta.

Järjestön varapuheenjohtajiksi valittiin Ann-Mari Audas-Willman (Vaasa), Otto Kari (Helsinki) ja Sami Laitinen (Oulu).

Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"140 vuotta auttajia - Punaisen Ristin historiasta kertova valokuvanäyttely Sp Optian kerhohuoneella"

140 vuotta auttajia

Kahvitarjoilu, myyjäiset sekä järjestön historiasta kertova valokuvanäyttely Säästöpankki Optian kerhotilassa olivat Punaisen Ristin viikon tapahtumia Sonkajärvellä lauantaina 13.5., jolloin järjestettiin myös vanhan tavan mukaan Hyväpäivä-lipaskeräys S-Market Rutakontorilla ja K-Market Marjapaikassa. Näissä kaupoissa oli myös terveyspisteet, joissa jaettiin terveystietoja ja voi mittauttaa verenpaineensa.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.