Sonkajärvi

Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Vapaaehtoistoiminnan kehittäjä Tuija Hänninen SPR Savo-Karjalan piiristä jakoi Avun ketju -rintamerkkejä aktiivisille ystävätoimintaan osallistujille ennen ystävänpäiväjuhlan alkua Ravintola Hollivootissa Sonkajärvellä."
Nuutinen Heli
Kuvaaja: Nuutinen Heli
"Ilmarin tuki ry:n lahjoistusdefibrillaattorien luovutustilaisuus Kuopiossa 10.5.2016. Osastomme ensiapuryhmä sai defibrilaattorin päivystyskäyttöön. Piirin toiminnanjohtaja Kaisu Haataja, SPR puheenjohtaja Pertti Torstila, piirin puheenjohtaja Heikki Sederholm, Sonkajärven osaston edustajat Heiskanen Mari ja Honkala Leila."
"Habiba Qasemi, Aino Ojanen ja Anja Tuovinen keräsivät Nälkäpäivänä."
"Sonkajärven ja Sukevan osastot ovat kehittäneet yhteisen toimintamallin, jonka ideana on varmistaa yhteistyössä viranomaisten ja muiden toimijoiden kanssa ensiavun saanti kunnan joka kolkkaan."
Sijainti:
-, 74300, Sonkajärvi
Sähköposti: 
sprsonkajarvi@gmail.com

Tervetuloa Sonkajärven osaston sivuille!

Sonkajärven osasto on toinen kunnassa toimiva Punaisen Ristin osasto. Meillä on reilu 100 jäsentä, joista aktiivisia vapaaehtoisia on reilu kolmekymmentä. 

Osastossa on tällähetkellä aktiivista ensiapu-, monikulttuurisuus-, ystävä- ja nuorisotoimintaa.
Näiltä sivuilta löydät lisää tietoa toiminnastamme, tervetuloa mukaan!

 

 

Uutiset

Hyvät vapaaehtoiset!

Savo-Karjalan piirillä on ilo kutsua teidät vuosikokousviikonloppuun 27. – 28.4.2019.

Alla liitteenä mainos, jossa ohjelma ja ilmoittautumislinkki, sekä lauantai-illan buffet-menu.

Tervetuloa!

Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Anna-Maija ja Mirkku toivat tervehdyksen Ystävänkammarista lauluin ja miettein ystävyydestä."

Nähdään - toisemme  oli ystävänpäivän teemana ja SPR Sonkajärven osaston järjestämillä ystävänpäiväkahvilla nähtiin runsas 120 kävijää. Kahvittelun ja jutustelun lomassa kuultiin lauluja ja runoja sekä tutustuttiin Punaisen Ristin ystävätoimintaan Sonkajärvellä. Ja nähdään toisemme jatkossakin.

Anja Tuovinen
Kuvaaja: Anja Tuovinen
"Aktiivimerkkien saajat Sirpa Remes, Kari Rönkkö ja Eeva-Liisa Kärnä"

SPR Sonkajärven osaston puheenjohtaja Leila Honkala jakoi syyskokouksessa aktiivimerkit kolme vuotta aktiivisesti toimineille SPR:n jäsenille Eeva-Liisa Kärnä, Sirpa Remes ja Kari Rönkkö. Pasi Kainulaiselle myönnetty aktiivimerkki luovutetaan hänelle myöhemmin.

Osaston puheenjohtajaksi seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi valittiin edelleen Leila Honkala ja varapuheenjohtajaksi Antti Ojanen. Hallituksen erovuoroiset jäsenet Aino Ojanen, Aija Pellikka ja Eeva-Liisa Kärnä valittiin uudelleen vuosiksi 2019-2020. Lisäksi hallituksessa jatkavat Anja Tuovinen, Mari Heiskanen ja Sirpa Remes.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.