Sonkajärvi

Nuutinen Heli
Kuvaaja: Nuutinen Heli
"Ilmarin tuki ry:n lahjoistusdefibrillaattorien luovutustilaisuus Kuopiossa 10.5.2016. Osastomme ensiapuryhmä sai defibrilaattorin päivystyskäyttöön. Piirin toiminnanjohtaja Kaisu Haataja, SPR puheenjohtaja Pertti Torstila, piirin puheenjohtaja Heikki Sederholm, Sonkajärven osaston edustajat Heiskanen Mari ja Honkala Leila."
"Habiba Qasemi, Aino Ojanen ja Anja Tuovinen keräsivät Nälkäpäivänä."
"Sonkajärven ja Sukevan osastot ovat kehittäneet yhteisen toimintamallin, jonka ideana on varmistaa yhteistyössä viranomaisten ja muiden toimijoiden kanssa ensiavun saanti kunnan joka kolkkaan."
Sijainti:
-, 74300, Sonkajärvi
Sähköposti: 
sprsonkajarvi@gmail.com

Tervetuloa Sonkajärven osaston sivuille!

Sonkajärven osasto on toinen kunnassa toimiva Punaisen Ristin osasto. Meillä on reilu 100 jäsentä, joista aktiivisia vapaaehtoisia on reilu kolmekymmentä. 

Osastossa on tällähetkellä aktiivista ensiapu-, monikulttuurisuus-, ystävä- ja nuorisotoimintaa.
Näiltä sivuilta löydät lisää tietoa toiminnastamme, tervetuloa mukaan!

 

 

Uutiset

Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Eero Ryhänen ja Eelis Kokkonen Varpaisjärveltä suorittavat elvytystestiä defibrillaattoria apuna käyttäen. Ohjaajina Mari Heiskanen Sonkajärveltä ja Hannele Kemppi Sukevalta."

Ylä-Savon ensiapuryhmien hätäensiaputaitojen osaamisen varmistaminen toteutettiin Sonkajärvellä 28.1.2017. Tapahtumassa testautti taitojaan 30 ensiapuryhmäläistä Iisalmen, Kiuruveden, Rautavaaran, Varpaisjärven ja Sonkajärven osastoista. Testattujen ryhmäläisten taidot oikeuttivat päivystyspätevyyden jatkamisen vuoden 2017 ajaksi.

NP Lehtman
Kuvaaja: NP Lehtman

Lämpimästi tervetuloa kevään kummitapaamisiin!

Helmikuussa piirin työntekijät ja piirin hallituksen jäsenet jalkautuvat kummialueille tapaamaan osastoja ajankohtaisten asioiden ja yhdessä tekemisen merkeissä.

Kummitapaamisten aikataulu:

Pekka Tuovinen
Kuvaaja: Pekka Tuovinen
"Ravintola Hollivoot osallistui Nälkäpäivään tarjoamalla kerääjille pullakahvit aina keräysvuoron jälkeen."

Yhteensä 39 kerääjää punaisine lippaineen ja liiveineen piristi Sonkajärven kirkonkylän maisemaa, kun SPR:n Sonkajärven osasto järjesti onnistuneen Nälkäpäivä-keräyksen torstaista lauantaihin S-Market Rutakontorin ja K-Market Marjapaikan edustalla. Keräykseen perjantaina osallistuneet yläkoululaiset kiertelivät myös torilla ja Osuuspankin pihalla.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.