Siilinjärvi

Sijainti:
Asematie 11, 71800, Siilinjärvi
Sähköposti: 
siilinjarvenosasto@gmail.com

Siilinjärven osasto toimii Pohjois-Savossa ja kuuluu Savo-Karjalan piiriin. Osastossa on n. 210 jäsentä ja n. 40 aktiivitoimijaa. Osastolla ei toistaiseksi ole toimitilaa / osoitetta. Välttämätön posti pyydetään lähettämään os. Virtasalmentie 3. a2. 70910 Vuorela

Toimintamuotoja on ensiapuryhmä-, ensiapupäivystys-, ystävä- ja monikulttuuritoiminta. Lisäksi teemme yhteistyötä Siilinjärven kunnan, Perheentalon ja paikallisten järjestöjen kanssa. Järjestämme vuosittain Punaisen Ristin viikon tapahtuman ja nälkäpäiväkeräyksen sekä ensiapu 1 ja 2 kursseja tarpeen mukaan.

"TÄNÄÄN ON HYVÄ PÄIVÄ"  liittyä jäseneksi tai tulla toimintaan mukaan.

 

 

 

 

Uutiset

Suomen Punaisen Ristin Siilinjärven osaston sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 27.11.2020 klo 17 alkaen Siilinjärven Perheentalolla os.Toritie 12. Siilinjärvi.
Käsitellään sääntömääräiset asiat.
Kahvitarjoilu 16.30 alkaen.

Tervetuloa, Hallitus

Tervetuloa Iltapala-/ Eväsretkelle Siilinjärven kesäteatterille os. Jokisuuntie 14. pe 21.8 klo 17-19 Tilaisuus on tarkoitettu lapsiperheille sekä kaikille iltapalaa ja yhdessäoloa haluaville. Punaisen Ristin tapaan avoin tapahtuma. Tarjoamme kevyttä iltapalaa, hedelmiä, mehua, sekä lapsille ilmapalloja. Tervetuloa!

Tervetuloa Iltapala-/ Eväsretkelle Vuorelaan Laaksopolun leikkipuistoon ke 19.8 klo 17-19            Tilaisuus on tarkoitettu lapsiperheille, sekä kaikille iltapalaa ja keskusteluseuraa haluaville, Punaisen Ristin tapaan avoin tapahtuma. Tarjoamme kevyttä iltapalaa, hedelmiä, mehua, ilmapalloja lapsille. Tervetuloa!  (leikkipuisto on Laaksopolun päässä)

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.