Monikulttuuritoiminta

SPR Siilinjärvi tekee kotoutumista tukevaa vapaaehtoistyötä. Kielikahvilassa tapaat Ukrainasta paenneita ja voit auttaa heitä kielien oppimisessa. Kielikahvilaan on varattu valmista materiaalia yhteisiin kielen opettelun hetkiin. KieliKahvilan ajankohdat näet Siilinjärven osaston Facebook-sivulta tai ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi kielikahvilaan. Tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa.

Vaateapukeskus on muuttanut ja toimii Päivärinteen päiväkodilla, Vattuahontie 1. Keskus on auki KAIKILLE tarvitseville keskiviikkoisin klo 16-18. Vaatteita hakiessa huomioithan, että tila ei ole päivittäisessä käytössä sisäilmaongelmien takia. 

 

Ke 3.5. klo 16-18 ja otamme vastaan aikuisille ja nuorille:

* kevyet kevättakit

* neuleet, housut

* sadetakit, kumisaappaat

* polkupyörät

 

EMME OTA VASTAAN MUITA LAHJOITUKSIA TOISTAISEKSI. Nykyinen tila on aiempaa pienempi, joten joudumme säännöstelemään tavaran määrää. Älä jätä tavaraa keskuksen ulkopuolelle vaan vie esim. ViaDialle, Elävään kauppaan tai UFFin keräyspisteeseen Herkkupadan, Vuorelan S-Marketin tai Pikkukukon lajittelupisteelle.

Kiitos avustasi. Punaisen Ristin toimintaan pääset mukaan tekemällä profiilin oma.punainenristi.fi tai laittamalla sähköpostia siilinjarvenosasto@gmail.com