Pukinmäki

Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin
"Ensiapupäivystäjät ulkopäivystyksessä."
Ilkka Laurikainen
Kuvaaja: Ilkka Laurikainen
"Ryhmätyöharjoitus köysisolmulla."
Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin
"Peruselvytys"
Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin
"Yhteistä vapaa-aikaa laskiaismäessä"
Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin
"Ensiapupäivystyksen pienvammojen hoitopiste"
Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin
"Maskotit esittelevät toimintaaamme."
Sijainti:
Säterintie 2, 00720, Helsinki
Puhelin: 
+358405661227
Sähköposti: 
pukinmaki@punainenristi.fi

Tervetuloa Punaisen Ristin Pukinmäen osaston kotisivuille!

Olemme pieni Helsingin Pukinmäessä toimiva osasto, joka toivottaa kaikki toiminnasta kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan. Toiminnassamme on mukana aktiivisesti n. 20 henkilöä.

Osastomme toiminta ei yritä kattaa kaikkia mahdollisia Punaisen Ristin toimintamuotoja.  Olemme keskittäneet voimavaramme ensiapuryhmätoimintaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä ensihuollon* valmiuden huolehtimisesta omalla alueellamme. 

Haluamme olla pieni ja tehokkaasti toimiva yksikkö, jossa kaikki mukana olevat tuntevat toisensa, viihtyvät ja osallistuvat toimintaan sen verran kuin itse haluavat tai on pystyvät. Pienuus ja erikoistuminen tuovat meille mahdollisuuden olla joustavia, yksilöllisiä sekä kohdistaa rajatut resurssit kunkin henkilökohtaisten toiveiden ja taitojen mukaisesti.

Näillä sivuilla voit tutustua tarkemmin toimintaamme. Jos sinua kiinnostaa monipuolinen, aktiivinen ja erityisesti toisista ihmisistä välittävä harrastus, tutustu useimmin esitettyjen kysymysten vastauksiin, kysy lisää ja tule mukaan toimintaamme.

Ensiapuryhmän kauden ohjelma löytyy täältä*.

Uutiset

Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin

Pukinmäen osaston ensiapuryhmän kokoontumiset järjestetään syyskaudella 2020 ainakin alkuun ensisijaisesti virtuaalisesti. Seuraa näillä sivuilla ensiapuryhmän ohjelmaa, josta löytyvät iltakohtaisesti tieto kokoontumistavasta. Ryhmä suunnittelee ja julkaisee ohjelmaa kauden aikana noin kuukauden ajan eteenpäin kerrallaan.

Ohjeet mukaan pääsystä saa osaston vastuujäseniltä.

Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin

Osaston syyskokous kokous pidetään ti 3.11.2020 klo 18.00 alkaen Pukinmäen nuorisotalolla. Kokouksessa käsitellään normaalit sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa!

Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin

Osaston kevätkokous kokous pidetään ti 22.9.2020 klo 18.00 alkaen Pukinmäen nuorisotalolla. Kokouksessa käsitellään normaalit sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.