Pukinmäki

Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin
"Ensiapupäivystäjät ulkopäivystyksessä."
Ilkka Laurikainen
Kuvaaja: Ilkka Laurikainen
"Ryhmätyöharjoitus köysisolmulla."
Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin
"Peruselvytys"
Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin
"Yhteistä vapaa-aikaa laskiaismäessä"
Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin
"Ensiapupäivystyksen pienvammojen hoitopiste"
Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin
"Maskotit esittelevät toimintaaamme."
Sijainti:
Säterintie 2, 00720, Helsinki
Puhelin: 
+358405661227
Sähköposti: 
pukinmaki@punainenristi.fi

Tervetuloa Punaisen Ristin Pukinmäen osaston kotisivuille!

Olemme pieni Helsingin Pukinmäessä toimiva osasto, joka toivottaa kaikki toiminnasta kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan. Toiminnassamme on mukana aktiivisesti n. 20 henkilöä.

Osastomme toiminta ei yritä kattaa kaikkia mahdollisia Punaisen Ristin toimintamuotoja.  Olemme keskittäneet voimavaramme ensiapuryhmätoimintaan ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä ensihuollon* valmiuden huolehtimisesta omalla alueellamme. 

Haluamme olla pieni ja tehokkaasti toimiva yksikkö, jossa kaikki mukana olevat tuntevat toisensa, viihtyvät ja osallistuvat toimintaan sen verran kuin itse haluavat tai on pystyvät. Pienuus ja erikoistuminen tuovat meille mahdollisuuden olla joustavia, yksilöllisiä sekä kohdistaa rajatut resurssit kunkin henkilökohtaisten toiveiden ja taitojen mukaisesti.

Näillä sivuilla voit tutustua tarkemmin toimintaamme. Jos sinua kiinnostaa monipuolinen, aktiivinen ja erityisesti toisista ihmisistä välittävä harrastus, tutustu useimmin esitettyjen kysymysten vastauksiin, kysy lisää ja tule mukaan toimintaamme.

Ensiapuryhmän kauden ohjelma löytyy täältä*.

Uutiset

Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin

Osaston syyskokous kokous pidetään ti 6.11.2018 klo 18.00 alkaen Pukinmäen nuorisotalolla. Kokouksessa käsitellään normaalit sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa!

Oletko ollut mukana jo vuosia vai vasta vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla palolla? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla mukana vahvistamassa järjestön vapaaehtoistoimintaa? Oletko harkinnut kouluttajaksi ryhtymistä?

 

Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin

Osaston syyskokous kokous pidetään ti 14.11.2017 klo 18.00 alkaen Pukinmäen nuorisotalolla. Kokouksessa käsitellään normaalit sääntömääräiset asiat.

Tervetuloa!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.