Ota yhteyttä Pukinmäen osastoon

Ari Andersin
Kuvaaja: Ari Andersin
"Pukinmäen ensiapuryhmäläisiä Pukinmäkipäivillä."

Tavoitat meidät kaikkein helpoimmin osaston sähköpostin kautta tai tulemalla juttelemaan meidän kanssa nähdessäsi meidät esim. yleisötilaisuuksissa päivystystehtävissä.

Osaston toiminnasta saa lisätietoja  puheenjohtajalta (Ilkka Laurikainen) ja sihteeriltä (Kati Anttila).

Ensiapuryhmästä lisätietoja antaa ensiapuryhmän johtaja (Kati Anttila). Ensiapuryhmän useisiin iltoihin pystyy osallistumaan myös etänä. Tarvittavan etätyhteystiedon saat kysymällä osaston sähköpostin kautta.

Ryhmän harjoitusillat ovat pääsääntöisesti joka tiistai Pukinmäen Seurakuntakodilla, Säterinportti 3. Paikka on lyhyen kävelymatkan päässä Pukinmäen asemalta, joten kulkeminen julkisilla eri puolilta on helppoa (ks. HSL reittipalvelu*). Tarkista kuitenkin ryhmän ohjelmasta, sillä harjoittelemme välillä myös muuallakin.

Jos tarvitset apua tapahtuman ensiapupäivystyksen* järjestämisessä Pukinmäen alueella, lisätietoja antaa päivystysyhdyshenkilö (Ari Andersin).

Mikäli etsit ensiavun peruskursseja, kannattaa tutustua Helsingin ja Uudenmaan piirin ja muuhun alueen aktiiviseen koulutustarjontaan (omaan ikkunaan) .

Osaston virallinen toiminta-alue on Pukinmäki, joka sijaitsee Helsingissä pääradan ja kehä I:n "risteyksessä". Helsingin osastojen tiiviin yhteistyön puitteissa aktiiviset jäsenet näkyvät muuallakin pääkaupunkiseudulla Punaisen Ristin tunnuksissa.