Pieksämäki

Sijainti:
Tasakatu 4-6, 76100, Pieksämäki
Puhelin: 
+358449389431
Sähköposti: 
pieksamaki@punainenristi.fi

 


Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla? Lähetä sähköpostia tai soita meille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ystävällisin terveisin osaston väki.

 

Uutiset

Hei kaikki! Olette varmasti tietoisia surullisesta tilanteesta Ukrainassa. Varmasti myös tiedossanne on myös, että Pieksämäellekin on saapunut ja on saapumassa apua tarvitsevia ukrainalaisia. SPR Pieksämäen osasto on koordinoimassa kaupungin ja muiden toimijoiden kanssa apua tarvitseville. Tarvitsemme uusia vapaaehtoisia ja näin ensimmäisessä vaiheessa kartoitamme pikaisestI olemassa olevien kontaktiemme halua liittyä vapaaehtoisten joukkoon. Jos olet kiinnostunut ilmoittaudu P. 044 9389431.

Ystävällisin terveisin, Satu Puranen

Onko sinulla mielessä hyvä tyyppi Kaakkois-Suomen piirin hallitukseen. Lähetä ehdotuksesi vaalitoimikunnalle viimeistään 15.3. sähköisellä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta https://bit.ly/2SxeTuQ

Kaakkois-Suomen piirin vuosikokouksessa Mikkelin Anttolanhovissa 26.4.2020 valitaan piirin hallitukseen jäseniä seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2020-22. Jäseniä voivat ehdottaa osastot sekä yksittäiset henkilöjäsenet.   

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.