Nynäs Kilta

akl
Kuvaaja: akl
"Kartanon päärakennus syksyllä"
"Kartanon päärakennus talvella"

HUOM!  Kirjautuminen pitää tehdä "Etunimi Sukunimi", jotta voimme kontrolloida kuulumisesi Nynäs Kiltaan.

 

Suomen Punainen Risti on kouluttanut maahamme jo noin 2000 ryhmänjohtajakurssin käynyttä ensiapuryhmänjohtajaa.

Koulutetut ryhmänjohtajat muodostavat kantavan voiman maamme Vapaaehtoisessa Pelastuspalvelussa sekä Suomen Punaisen Ristin järjestörakenteessa.

Joukko ensiapuryhmänjohtajakurssin käyneitä perusti vuonna 1973 Nynäs Killan, jonka tehtävänä on toimia yhdyssiteenä kurssin käyneiden kesken. Yksi tärkeimmistä ajatuksista oli jo silloin taitojen ylläpitäminen ja ryhmänjohtajien lisäkoulutus. Ylläpitääkseen taitojaan ja kyetäkseen vastaamaan ajan haasteisiin, ryhmänjohtajat kokoontuvat vuosittain yhteisille koulutuspäiville, Kiltapäiville.

 

 

Sivujen ylläpidosta vastaavat Oskari Perholehto, Veijo Vasama ja Arto Lehmus. Voitte ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse.

 

oskari.perholehto@gmail.com, viksu.vasama@gmail.com tai arto.lehmus@saunalahti.fi

 

Uutiset

akl
Kuvaaja: akl
"Kiltaneuvoston uudet jäsenet Mari ja Mika"

Vuoden 2016 kiltapäivät vietettiin vaihtelevassa säässä Pudasjärven Iso-Syötteellä. Viikonnloppu oli onnistunut niin koulutuksellisesti, kuin sosiaalisestikin. Kiltapäivien laajempaa kuvatarjontaa pääsette katsomaan (rekisteröityneet jäsenet) lähiaikoina näillä sivuilla.

Kiltaneuvosto uusiutui kahdella hengellä, kun Tunturin Teea ja Nuutisen Jouni jäivät pois ja tilalle valittiin Partasen Mari (Oulu) ja Strömmanin Mika (HUP). Kuva 1

Killan iltajuhlassa neuvosto palkitsi Ari Misukan kiltaviirillä merkittävästä killan historiaan liittyvästä työstä. Kuva 2

akl
Kuvaaja: akl

Kiltalaiset kutsutaan taas perinteisiin Nynäsin kevät talkoisiin 21.-23.4.2017. Ilmoittautumiset 10.4.2017 mennessä Korpiluoman Railille joko sähköpostitse raili.korpiluoma@pp.inet.fi tai puhelimitse 040 5506 331.

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa mahdolliset ruoka-aine allergiat.

NH
Kuvaaja: NH
"MC RC vierailulla kurssilla"

MC RC "moottoripyöräkerho" suuntasi vuoden 2016 kokoontumisajonsa Nynäsin kartanolle ja oli auttamassa kurssin ensimmäisen johtamishaarjoituksen toteuttamista.

Matkassa oli mukana 7 henkeä, joista 5 oli kiltalaisia. Niille, jotka eivä ryhmää vielä tunne, kerrottakoon, että ryhmän jäseneksi pääsevät siis kaikki entiset ja nykyisen Punaisen Ristin moottoripyöräilevät aktiivit ja kokoontumisissa joka pyörän päällä pitää olla ainakin yksi "ryhmän jäsen".

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.