Nynäs Kilta

akl
Kuvaaja: akl
"Kartanon päärakennus syksyllä"
"Kartanon päärakennus talvella"

HUOM!  Kirjautuminen pitää tehdä "Etunimi Sukunimi", jotta voimme kontrolloida kuulumisesi Nynäs Kiltaan.

 

Suomen Punainen Risti on kouluttanut maahamme jo noin 2000 ryhmänjohtajakurssin käynyttä ensiapuryhmänjohtajaa.

Koulutetut ryhmänjohtajat muodostavat kantavan voiman maamme Vapaaehtoisessa Pelastuspalvelussa sekä Suomen Punaisen Ristin järjestörakenteessa.

Joukko ensiapuryhmänjohtajakurssin käyneitä perusti vuonna 1973 Nynäs Killan, jonka tehtävänä on toimia yhdyssiteenä kurssin käyneiden kesken. Yksi tärkeimmistä ajatuksista oli jo silloin taitojen ylläpitäminen ja ryhmänjohtajien lisäkoulutus. Ylläpitääkseen taitojaan ja kyetäkseen vastaamaan ajan haasteisiin, ryhmänjohtajat kokoontuvat vuosittain yhteisille koulutuspäiville, Kiltapäiville.

 

 

Sivujen ylläpidosta vastaavat Oskari Perholehto, Veijo Vasama ja Arto Lehmus. Voitte ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse.

 

oskari.perholehto@gmail.com, viksu.vasama@gmail.com tai arto.lehmus@saunalahti.fi

 

Uutiset

 Hei kaikkia kiltasiskot- ja veljet

Nynäs kutsuu alaisiaan kevät-talkoisiin

Nynäsiin voi mennä perjantaina jo aamupäivällä (klo 9 jälkeen) jos haluaa mutta ruokaa alaisille tarjotaan vasta illalla. Joten varaudu valmiiksi eväilleperjantai päiväksi..
tai käy Heinolan K-Citymarketissa.

Ilmoittautumiset Raili Korpiluomalle viimeistään 13.4.2018!

akl
Kuvaaja: akl
"Kaksi kolmesta kiltaviirin saajasta, eli Katja ja Viksu"

Tämän vuoden kiltapäivät päätettiin tänään Ruissalossa. Kiltapäivät sujuivat erinomaisesti ja uusi ohjelmarunko näytti toimivuutensa. Erityisesti kiltapäivien koulutusohjelma harjoituksineen sai valtavasti suitsutusta osallistujien taholta.

Lauantai-illan iltajuhlassa palkittiin myös merkittävästi killan eteen työskennelleitä henkilöitä. Nyt killan standaarit luovutettiin Katja Heinoselle, Veijo Vasamalle ja Maija Hautalalle, joka ei valitettavsti päässyt paikan päälle ottamaan sitä henkilökohtaisesti vastaan.

akl
Kuvaaja: akl
"Kiltaneuvoston uudet jäsenet Mari ja Mika"

Vuoden 2016 kiltapäivät vietettiin vaihtelevassa säässä Pudasjärven Iso-Syötteellä. Viikonnloppu oli onnistunut niin koulutuksellisesti, kuin sosiaalisestikin. Kiltapäivien laajempaa kuvatarjontaa pääsette katsomaan (rekisteröityneet jäsenet) lähiaikoina näillä sivuilla.

Kiltaneuvosto uusiutui kahdella hengellä, kun Tunturin Teea ja Nuutisen Jouni jäivät pois ja tilalle valittiin Partasen Mari (Oulu) ja Strömmanin Mika (HUP). Kuva 1

Killan iltajuhlassa neuvosto palkitsi Ari Misukan kiltaviirillä merkittävästä killan historiaan liittyvästä työstä. Kuva 2

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.