Nynäs Kilta

akl
Kuvaaja: akl
"Kartanon päärakennus syksyllä"
"Kartanon päärakennus talvella"

HUOM!  Kirjautuminen pitää tehdä "Etunimi Sukunimi", jotta voimme kontrolloida kuulumisesi Nynäs Kiltaan.

 

Suomen Punainen Risti on kouluttanut maahamme jo noin 2000 ryhmänjohtajakurssin käynyttä ensiapuryhmänjohtajaa.

Koulutetut ryhmänjohtajat muodostavat kantavan voiman maamme Vapaaehtoisessa Pelastuspalvelussa sekä Suomen Punaisen Ristin järjestörakenteessa.

Joukko ensiapuryhmänjohtajakurssin käyneitä perusti vuonna 1973 Nynäs Killan, jonka tehtävänä on toimia yhdyssiteenä kurssin käyneiden kesken. Yksi tärkeimmistä ajatuksista oli jo silloin taitojen ylläpitäminen ja ryhmänjohtajien lisäkoulutus. Ylläpitääkseen taitojaan ja kyetäkseen vastaamaan ajan haasteisiin, ryhmänjohtajat kokoontuvat vuosittain yhteisille koulutuspäiville, Kiltapäiville.

 

 

Sivujen ylläpidosta vastaavat Oskari Perholehto, Veijo Vasama ja Arto Lehmus. Voitte ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse.

 

oskari.perholehto@gmail.com, viksu.vasama@gmail.com tai arto.lehmus@saunalahti.fi

 

Uutiset

akl
Kuvaaja: akl
"Uudet neuvoston jäsenet Tiia ja Mikko"

Kiltapäiviä vietettiin helteisessä säässä Scandic Siuntiossa. Kiitokset kiltahallitukselle ja HUP:n kiltalaisille hienosta tapahtumasta.

Kiltaneuvostoon valittiin erovuoroisten Mikko Malmin ja Juha-Matti Raitaniemen tilalle Tiia Viljakainen Satakunnasta ja Mikko Sipilä Varsinais-Suomesta.

Killalle valittiin myös kasööri kehittämään ja koordinoimaan Killan rahaliikennettä. Valituksi tuli Tuija Haavisto Hämeestä ja toimikauden pituus on 3 vuotta.

 Hei kaikkia kiltasiskot- ja veljet

Nynäs kutsuu alaisiaan kevät-talkoisiin

Nynäsiin voi mennä perjantaina jo aamupäivällä (klo 9 jälkeen) jos haluaa mutta ruokaa alaisille tarjotaan vasta illalla. Joten varaudu valmiiksi eväilleperjantai päiväksi..
tai käy Heinolan K-Citymarketissa.

Ilmoittautumiset Raili Korpiluomalle viimeistään 13.4.2018!

akl
Kuvaaja: akl
"Kaksi kolmesta kiltaviirin saajasta, eli Katja ja Viksu"

Tämän vuoden kiltapäivät päätettiin tänään Ruissalossa. Kiltapäivät sujuivat erinomaisesti ja uusi ohjelmarunko näytti toimivuutensa. Erityisesti kiltapäivien koulutusohjelma harjoituksineen sai valtavasti suitsutusta osallistujien taholta.

Lauantai-illan iltajuhlassa palkittiin myös merkittävästi killan eteen työskennelleitä henkilöitä. Nyt killan standaarit luovutettiin Katja Heinoselle, Veijo Vasamalle ja Maija Hautalalle, joka ei valitettavsti päässyt paikan päälle ottamaan sitä henkilökohtaisesti vastaan.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.