Nynäs Kilta

akl
Kuvaaja: akl
"Kartanon päärakennus syksyllä"
"Kartanon päärakennus talvella"

HUOM!  Kirjautuminen pitää tehdä "Etunimi Sukunimi", jotta voimme kontrolloida kuulumisesi Nynäs Kiltaan.

 

Suomen Punainen Risti on kouluttanut maahamme jo noin 2000 ryhmänjohtajakurssin käynyttä ensiapuryhmänjohtajaa.

Koulutetut ryhmänjohtajat muodostavat kantavan voiman maamme Vapaaehtoisessa Pelastuspalvelussa sekä Suomen Punaisen Ristin järjestörakenteessa.

Joukko ensiapuryhmänjohtajakurssin käyneitä perusti vuonna 1973 Nynäs Killan, jonka tehtävänä on toimia yhdyssiteenä kurssin käyneiden kesken. Yksi tärkeimmistä ajatuksista oli jo silloin taitojen ylläpitäminen ja ryhmänjohtajien lisäkoulutus. Ylläpitääkseen taitojaan ja kyetäkseen vastaamaan ajan haasteisiin, ryhmänjohtajat kokoontuvat vuosittain yhteisille koulutuspäiville, Kiltapäiville.

 

 

Sivujen ylläpidosta vastaavat Oskari Perholehto, Veijo Vasama ja Arto Lehmus. Voitte ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse.

 

oskari.perholehto@gmail.com, viksu.vasama@gmail.com tai arto.lehmus@saunalahti.fi

 

Uutiset

Vuoden 2020 kiltapäiviä ei järjestetä kiltahallituksen ja kiltaneuvoston yhteisellä päätöksellä koronaepidemian vuoksi. Kiltaneuvosto tiedottaa jatkosta tarkemmin myöhemmässä vaiheessa.

"Meillä oli kunnia järjestaa tämän vuoden kiltapäivät."

Kiltapäivät 2019 Sappeen Matkailukeskuksessa Pälkäneellä on saatu päätökseen ja ensi vuonna suuntaamme Lappajärven Kivitippuun.

Kiltapäivät vietettii hyvässä säässä ja iloisen tekemisen merkeissä. Me hämäläiset loimme puitteet tapahtumalle, mutta ilman teitä rakkaat kiltasiskot ja -veljet, viikonloppu olisi jäänyt mitättömäksi.

Kiltakokous teki henkilövalintoja ja valitsi Mari Partasen ja Mika Strömmanin toiselle kaudelle kiltaneuvostoon.

AKL
Kuvaaja: AKL
"Me ja muutama muu olemme jo täällä"

Tervetuloa Sappeeseen

Vuoden 2019 kiltapäivät pidetään Sappeen laskettelukeskuksessa Pälkäneellä 2.-4.8.2019 Hämeessä. Kun hämäläiseen tapaan ei mitään jätetä viimetippaan, niin lähes 20 hämäläistä kiltalaista saapui paikalle jo heinäkuun puolella viimeistelemään tilaisuuden järjestelyjä.

Voitte seurata viikonlopun tapahtumia Killan Facebook sivuilta, joita pyrimme päivittelemään tiuhaan tahtiin.

 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.