Kiltapäivät 2022

Tästä ilmoittaudut Kiltapäiville 2022
https://www.lyyti.fi/reg/kiltapaivat2022

Kilta hallitus 2022

Puheenjohtaja Kyösti Leikas
Sihteeri Aija Pellikka
Kiltaisäntä Seppo Määttä
Kiltaemäntä Mirja

Hauskaa Vappua kiltasiskot ja -veljet!
Koleaa vappusäätä ennustavat, mutta kyllä ne simat, tippaleivät ym. tykötarpeet osataan nauttia huonoissakin keleissä.

Muutama sana Leppävirran kiltapäivistä. Kiltaisäntä Seppo tuossa edellä muistuttelikin ilmoittautumisista, joita odottelemme nyt suurin toivein.
Olemme olleet asialla hyvissä ajoin, sillä ensimmäinen tarjouspyyntö Vesileppikselle lähetettiin jo toukokuussa 2018. Savo-Karjalan piirin kiltapäivien piti toteutua jo viime vuonna, mutta korona sotki hommat.
Nyt kaikki alkaa olla valmista. Harjoitusta tietenkin hiotaan viimeiseen saakka.

Avajaiset pidetään perinteisin menoin. Kiltapäivien avaajaksi tulee THL:n nykyinen pääjohtaja Markku Tervahauta.
Luennoitsijatkin ovat oman alansa spesialisteja, mutta heidän henkilöllisyytensä pidämme vielä kutkuttavana salaisuutena. Sen voimme kuitenkin sanoa, että heidän luentonsa kannattaa tulla kuulemaan.

Kiltapäiviä suunnitellessamme meillä on ollut myötä- ja vastamäkiä. Myönteistä on se, että olemme onnistuneet tinkimään kiltapäivien hinnan samalle tasolle Lappajärven kiltapäivien kanssa, vaikka kustannukset ovat nousseet. Negatiivista on se, että emme onnistuneet saamaan kuin 150 majoituspaikkaa.
Kannattaakin nyt varata kortteeri pikaisesti, että mahtuu Nynäsin ritarien eliittijoukkoon. Edullisella hinnalla mukaan pääsee ilmoittautumalla 15.5.2022 mennessä.

Sydämellisesti tervetuloa Leppävirralle!

Toivottavat Savo-Karjalan piirin kiltalaiset